Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
product
217947Insieme Kammerlysestake, Messinghttps://royaldesign.no/insieme-kammerlysestake-messinghttps://az666937.vo.msecnd.net/67/0d9660e9-8f7c-42f5-9abc-48bc55645309OutOfStock1350NOK/innredning/innredning/lysestaker-lyslykter/innredning/lysestaker-lyslykter/lysestakerHilke Collection<p>En vakker lysestake av messing for enten blokklys eller te-lys. Laget for hånd. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia. Derav navnet Insieme, som er det italienske ordet for "sammen" - en lysestake og en lyslykt som sammen skaper en unik design. <br /><br />Hvis du tar godt vare på dine produkter fra Hilke vil de vare lenge. </p> <p><strong> Viktige vedlikeholdstips fra Hilke:</strong></p> <p>Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor. </p> <p>Vær oppmerksom på høyden på lysestakene og at de må stå på et stabilt underlag. Ikke gå fra rommet uten tilsyn når lysene brenner. Sørg for at lysene er utilgjengelige for barn og dyr. </p>1350

Sommerens DESIGNSALG - opptil 50% rabatt! >>

Insieme Kammerlysestake, Messing

En vakker lysestake av messing for enten blokklys eller te-lys. Laget for hånd. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia. Derav navnet Insieme, som er det italienske ordet for "sammen" - en lysestake og en lyslykt som sammen skaper en unik d
Mer info
1 350 kr
Forventet leveringstid: 4-6 uker Forventet leveringstid: 4-6 uker
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Hilke Collection Lysestaker Lysestaker & LyslykterInnredning Lyslykter

Hilke Collection

Insieme Kammerlysestake, Messing

1 350 kr

Produktinformasjon

En vakker lysestake av messing for enten blokklys eller te-lys. Laget for hånd. Hilke er eksklusiv svensk design med røtter fra Italia. Derav navnet Insieme, som er det italienske ordet for "sammen" - en lysestake og en lyslykt som sammen skaper en unik design.

Hvis du tar godt vare på dine produkter fra Hilke vil de vare lenge.

Viktige vedlikeholdstips fra Hilke:

Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor.

Vær oppmerksom på høyden på lysestakene og at de må stå på et stabilt underlag. Ikke gå fra rommet uten tilsyn når lysene brenner. Sørg for at lysene er utilgjengelige for barn og dyr.

Egenskaper

 • Produktnummer
  217947
 • Lev. produktnummer
  2017-0001
 • Varemerke
  Hilke Collection
 • Farge
  Messing
 • Mål
  Fotens bredde: 12 cm. Bredde inkludert ring: 18 cm.
 • Materiale
  Messing
 • Rom
  Spiserom, Stue
 • Høyde
  120 mm
Document
Nedlastbar fil
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt