Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Belysningsguide
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Nyheter

Høstens nyheter 2023 pt2

I takt med at kveldene blir mørkere og høsten sniker seg innpå, strømmer det inn nyheter hos oss. Vi ser at duse farger som okra, skogsgrønn, dyprød og midnattsblått kommer igjen i flere designnyheter. La oss tipse om noen!
&Tradition skapar design för alla sinnen

Helt siden &Tradition startet i 2010 har kolleksjonene blitt utvidet og et tydelig design er bygget opp. Med gjennomtenkte designsamarbeid har de tatt frem en klassiker som Flowerpot, In Between og Lato, bare for å nevne noen.

Denne høsten har de tatt opplevelsen et steg videre, nå kan du kjenne, se og lukte på &Tradition. Mnemonic er en egen duftserie som er skapt i samarbeid med den anerkjente franske parfymøren Antoine Lie.

Belysningsnyheten Mist er inspirert av det varme, diffuse lyset fra morgenstrålene som skinner gjennom tåken. Tilgjengelig som pendel og bordlampe.

Vitrineskapet Trace skiller seg ut med sine gjennomtenkte detaljer og stabile design. "Vi ville designe et skap som fungerte som en ramme for de gjenstander som ble plassert der, i stedet for å dra oppmerksomheten til seg selv", forklarer Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, gründerne av Space Copenhagen.

Momento kanne designet av Jaime Hayon.
Trace skap i vakker eik
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Belysningsguide Nyheter Julebutikken Inspirasjon