Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Nyheter

Informasjon Covid-19

Kjære kunde,

Som kjent påvirker koronaviruset. Covid-19 samfunnet vårt på flere måter. Vi vil informere deg om at vi på RoyalDesign.no følger anbefalingene fra FHI/Folkehelseinstituttet og World Health Organization.


Fokuset vårt er selvfølgelig å sikre et trygt arbeidsmiljø for våre ansatte, og å kunne gi deg som kunde en trygg og sikker håndtering når du handler hos oss. Heldigvis medfører ikke den nåværende situasjonen noen større endringer i mulighetene for deg som kunde å handle hos oss. Du kan som vanlig bestille varer døgnet rundt på Royaldesign.no.

Vi tilbyr ulike leveringsmetoder, både til postkontor, post i butikk og direkte på døren. Vi håper at du vil kunne finne en leveringsmetode du føler deg trygg med i disse tider. Leveringsalternativene som er tilgjengelige i akkurat ditt område får du opp i kassen når du har lagt inn ditt postnummer. Vi leverer som vanlig. Les mer om gjeldende status for vårt leverandørfirma Bring her.

Hvis du har noen spørsmål kan du gjerne kontakte vår kundeservice, som du når både via vårt kontaktskjema eller på telefon. Kundeservice er åpen alle hverdager mellom 09.00 og 17.00.

 

Til slutt vil vi takke deg som kunde. Hver nye bestilling betyr mye for oss, vi er glade for å ha så lojale kunder. Ta vare på deg selv og hverandre!

 

Med vennlig hilsen,
RoyalDesign.no