Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Nyheter

Informasjon Covid-19

Kjære kunde,

Som kjent påvirker koronaviruset. Covid-19 samfunnet vårt på flere måter. Vi vil informere deg om at vi på RoyalDesign.no følger anbefalingene fra FHI/Folkehelseinstituttet og World Health Organization.


Fokuset vårt er selvfølgelig å sikre et trygt arbeidsmiljø for våre ansatte, og å kunne gi deg som kunde en trygg og sikker håndtering når du handler hos oss. Heldigvis medfører ikke den nåværende situasjonen noen større endringer i mulighetene for deg som kunde å handle hos oss. Du kan som vanlig bestille varer døgnet rundt på Royaldesign.no.

Vi tilbyr ulike leveringsmetoder, både til postkontor, post i butikk og direkte på døren. Vi håper at du vil kunne finne en leveringsmetode du føler deg trygg med i disse tider. Leveringsalternativene som er tilgjengelige i akkurat ditt område får du opp i kassen når du har lagt inn ditt postnummer. Vi leverer som vanlig. Les mer om gjeldende status for vårt leverandørfirma Bring her.

Hvis du har noen spørsmål kan du gjerne kontakte vår kundeservice, som du når både via vårt kontaktskjema eller på telefon. Kundeservice er åpen alle hverdager mellom 09.00 og 17.00.

 

Til slutt vil vi takke deg som kunde. Hver nye bestilling betyr mye for oss, vi er glade for å ha så lojale kunder. Ta vare på deg selv og hverandre!

 

Med vennlig hilsen,
RoyalDesign.no

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17

Varemerker

Vise alle (440)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt