Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Borddekkingstips før julen

Foto: Caroline Sandvold
Skap den rette julestemningen ved spisebordet med tre forskjellige stiler. Nedenfor finner du tips om hvordan du kan dekke julebordet og skape den magiske følelsen med enkle grep. La deg inspirere av alt fra jordnære toner, fargerike nyanser til det lyse stilrene for å skape et hjem å elske i julen.
Skandinavisk jordnær jul

Ta inn elementer fra naturen til bordet når det kommer til farge, form og materialer i julen. Fargene i denne borddekkingen går ton-i-ton i beige & brunt som er en tidløs og behersket fargeskala som lar maten på tallerkenen snakke for seg selv. Dekorer med bærekraftige materialer som tørkede epler og planter i ulike nyanser. Bland forskjellige naturmaterialer med for eksempel bordbriketter i resirkulert skinn, linservietter og lysestaker fra Stoff for å skape en stemningsfull atmosfære.

Tips! Dekk på med ulike duftkilder - Skap en personlig touch og bruk pepperkaker som bordkort, en varm velkomsthilsen til bords som både lukter og smaker godt, men som er perfekt som dekorasjon til julegavene eller i granen.

Glass fra Ferm Living i fint munnblåst glass med en moderne ribbet struktur.
Spre gjerne dekorasjonen utover bordet med små vaser i klart glass fra Ernst og Iittala.
Et mykt pledd vil gi en mer innbydende atmosfære

Se i videoen hvordan du kan brette servietter avslappet og enkelt, slik at de kan dekoreres med en kvist og plasseres på bordet i form av en duftende pepperkake.

Designfavoritter for jordnær julepynting

Tradisjonell jul

Varme toner i rødt, grønt og gull forbindes ofte med det tradisjonelle julebordet og blir en bæredyktig fargeskala for kommende borddekking i julen i mange år fremover. Myke linservietter i rødt vil forsterke det klassiske uttrykket. Bland gjerne porselenet Potteryjo i forskjellige farger, siden det setter et personlig preg på borddekkingen. Sett prikken over i-en på det dekkede bordet med lysestaker, lyslykter eller bestikk.

Tips! La gjestene få se hverandre over bordet og dekorer med girlander av fine kvister og sett lysestaker og lyslykter imellom. Forsterk oppdekkingen til jul med hjelp av naturens skatter som mose, rognebær og tørkede appelsiner, alt det vakre som naturen har å tilby.

Rull en vakker rose med linservietter fra Himla
Dekk opp til jul med luksuriøse detaljer i gull fra Aida
Varme toner i grønt, gull og julerødt hører julen til

En rask og enkel serviettbretting som garantert imponerer gjestene dine. Se i videoen hvordan du kan lage en julerose steg for steg, slik at du får en vakker borddekking! Gjør litt ekstra ut av rosen med en liten bladkvist.

Borddekkingsfavoritter for en tradisjonell jul

Vinterlig og elegant juledekorasjon

En frosthvit hvit borddekking til jul med blinkende sølv og blå detaljer. Bordet er dekket med det klassiske serviset Blue fluted fra Royal Copenhagen som passer alle anledninger, kombinert med stilrene vin- og vannglass fra Orrefors. Dette er en borddekking som passer både til jul og nyttår og som er vakker i all sin enkelhet. Ta juleborddekkingen til nye elegante høyder ved å dekorere med Georg Jensens store utvalg av designklassikere.

Tips! Skap blikkfang ved å dekorere med planter rett på bordet. Eukalyptus og brudeslør, samt granris passer utmerket til den elegante stilen. Duften av eukalyptus vekker sjelen til liv og sprer en mild, men frisk duft.

Brett en rosett av linservietter fra Rörstrand for en sofistikert og elegant touch. Vi viser deg hvordan du lager den i videoen under.
Borddekking fra Recycled by Wille i sølv har et enkelt, elegant design med en naturlig følelse.
Glass fra More-serien fra Orrefors er designet for å fremheve drikkens beste egenskaper

Ønsk gjestene velkommen til bords med en vakker rosett. Skap en en helhetlig look med serviettringer i sølv. Uansett tilfelle bidrar vakre serviettbrettinger med en luksuriøs følelse til bordet.

Designfavoritter for en elegant juleborddekking

"Årets mest stemningsfulle høytid nærmer seg med stormskritt, og når vi venter kan du utforske vårt brede julesortiment. Finn dine favoritter til julemiddagene."

Dekorer til julen

Borddekning til julen
Dekorer for jul og advent
Stemningsfulle lys og lyslykter
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon