Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Borddekkingstips før julen

Foto: Caroline Sandvold
Skap den rette julestemningen ved spisebordet med tre forskjellige stiler. Nedenfor finner du tips om hvordan du kan dekke julebordet og skape den magiske følelsen med enkle grep. La deg inspirere av alt fra jordnære toner, fargerike nyanser til det lyse stilrene for å skape et hjem å elske i julen.
Skandinavisk jordnær jul

Ta inn elementer fra naturen til bordet når det kommer til farge, form og materialer i julen. Fargene i denne borddekkingen går ton-i-ton i beige & brunt som er en tidløs og behersket fargeskala som lar maten på tallerkenen snakke for seg selv. Dekorer med bærekraftige materialer som tørkede epler og planter i ulike nyanser. Bland forskjellige naturmaterialer med for eksempel bordbriketter i resirkulert skinn, linservietter og lysestaker fra Stoff for å skape en stemningsfull atmosfære.

Tips! Dekk på med ulike duftkilder - Skap en personlig touch og bruk pepperkaker som bordkort, en varm velkomsthilsen til bords som både lukter og smaker godt, men som er perfekt som dekorasjon til julegavene eller i granen.

Glass fra Ferm Living i fint munnblåst glass med en moderne ribbet struktur.
Spre gjerne dekorasjonen utover bordet med små vaser i klart glass fra Ernst og Iittala.
Et mykt pledd vil gi en mer innbydende atmosfære