Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Varemerker
Jul
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
Åpent kjøp til 31/1-23
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Borddekorasjoner til bryllupet

Mange synes at dekorasjonene er det morsomste å planlegge før bryllupet, men hva skal man egentlig tenke på for at det skal bli en bra helhet? Her har vi samlet våre beste tips til hvordan du kan lage sammenhengende borddekorasjon.

Bestem en fargepalett

Når det gjelder borddekorasjoner er det viktig å tenke på at det skal være i stil med selve borddekkingen og øvrige dekorasjoner i bryllupet. Første steget i bryllupsplanleggingen er derfor å velge fargen dere vil ha som base og ta utgangspunkt i den. Deretter kan dere velge et par aksentfarger å komplettere med. Ved å ta utgangspunkt i et fargeskjema er det enklere å få en bedre helhet og dekorasjonene vil oppleves mer sammenhengende.

Legg grunnlaget med tekstiler

Start med å bestemme bordduk og eventuelle løpere. Vil du ha både duk og løper – velg en lysere farge til bordduken og la løperen være i en litt mørkere nyanse. Deretter kan du plukke opp fargen fra løperen i servietter, menyer og bordkort.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Jul Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon