Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Outlet
Følg oss
Stylingtips

Chhatwal & Jonsson lanserer et nytt sporbart teppe

For Chhatwal & Jonsson har det alltid vært en selvfølge å strebe etter bærekraft og rettferdig produksjon. I høst har de tatt sin lidenskap for bærekraftige produksjonsmetoder og materialer til et nytt nivå. Lanseringen av den aller første sporbare samlingen av tepper - Una - har raskt fått oppmerksomhet i markedet.

Artikkelen ble publisert 16.09.2019

Gjennomsiktighet fra dag én

ærekraft og miljø er i dag en av de største trendene innen interiørdesign, noe de fleste sannsynligvis har lagt merke til. Men for Chhatwal & Jonsson har dette alltid vært en selvfølge, helt siden starten. Da selskapet skulle starte produksjonen i India, snudde de opp ned på hvor mange produsenter som jobbet der. I stedet for å fokusere på raske leveranser og masseproduksjon, legger de fokuset sitt på håndverk, nøye utvalgte materialer og gode arbeidsforhold. Takket være dette kan de med stolthet vise åpenhet i hvordan produktene deres er produsert, helt fra den aller første dagen.

 

Men Geetali Chhatwal og Stig Jonsson, grunnleggerne av merket, ønsket å gjøre enda mer. De ønsket å lage produkter som er 100% sporbar for forbrukeren. Geetali beskriver det som en hjertesak som det har tatt 10 år å realisere. Det har ikke vært lett å finne produsenter som har vært i stand til å imøtekomme behovene for total åpenhet. Men vi er ekstremt glade for endelig å kunne presentere Una på markedet.

Først og fremst, sier Geetali, så skal du like teppet. Men i tillegg til det ønsker vi å kunne tilby noe vi selv brenner for - en garanti for at teppet er produsert med tanke på miljøet og med gode forhold for de som lager teppet. Dette oppnår vi ved å bruke sporbarhet.

Håndvevd og sertifisert

Hvert håndvevd Una-teppe har et sporingsnummer som forbrukeren kan bruke for å se blant annet at ullen (80%) kommer fra en gård i New Zealand med godt dyrehold og at BCI-bomullen (20%) er sertifisert. Man kan også se hvordan materialet og teppet ble fraktet og at produksjonen ble gjort på en miljøbevisst måte av mennesker med gode arbeidsforhold.

 Det gir alle som eier teppet en unik innsikt i produktet sitt. Teppet er laget av 100% naturlig materiale, noe som også gjør det 100% resirkulerbart.

"Hvis vi bare kan få en eneste stor aktør til å følge konseptet vårt med et 100% sporbart teppe, ville jeg følt at vi virkelig har lykkes og bidratt med noe."

Akkurat som med mange andre fremtredende merker, kan man ofte se konkurrenter som omfavner designet presentert av Chhatwal & Jonsson. En sannhet som ikke er morsom når man legger så mye tid og energi i en kolleksjon.

 Men om deres nye sporbare tepper, sier Geetali dette; Hvis vi bare kan få en eneste stor aktør til å følge konseptet vårt med et 100% sporbart teppe, ville jeg føle at vi virkelig har lykkes og bidratt med noe.

Vi på RoyalDesign.no er veldig glade og stolte over å kunne tilby deg som kunde en samling tepper som ikke bare er vakre, men som også gjør godt for vår verden.

Bestill Una her:

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (399)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt