Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Varemerker
Jul
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
Åpent kjøp til 31/1-23
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Fire farger til jul

Å pusse opp hjemmet i julen er noe mange gleder seg til, men noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilke farger man skal fokusere på. I denne artikkelen foreslår vi fire vakre fargevalg for juleinnredning - fra klassisk rødt og hvitt til et litt mørkere fargevalg med jordnære naturlige farger. La deg inspirere av de ulike stilene og lag din egen unike juledekor.
Tradisjonell rød og hvit

Rødt og hvitt er en veldig populær fargekombinasjon i desember og de mest brukte fargene til jul. Hvitt symboliserer snøen og det røde kommer fra julenissene og gavebåndene og vekker automatisk julefølelser. Messing er et opplagt supplement når det kommer til detaljer og det passer fint til det hvite og røde. Hvis du allerede pynter med hvitt, er det enkelt å legge til en fin pute eller pledd i sofaen og bytte ut noen av lysestakene du sannsynligvis allerede har hjemme med røde.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Jul Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon