Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Hjemme hos Margaux Dietz

Kom inn i Margaux Dietzs luftige leilighet sentralt i Stockholm. Her blandes gamle møbler med nye favoritter, sammen skaper de en unik og eksklusiv følelse. Les hele reportasjen her!

Den stilige leiligheten i Stockholm har nettopp blitt redesignet av Margaux. Den svenske influenceren og programlederen er ikke redd for farge og forandring og beskriver sin egen stil som "glad og personlig". For å skape sin egen stil liker hun å blande gammelt og nytt, og bruker heller ting som skiller seg ut enn å følge de aktuelle trendene slavisk.

Store møbler og lamper med bølgende fasonger er fint kombinert med små og smakfulle detaljer. Til tross for mye farge gir de milde nyansene et behagelig og luksuriøst inntrykk som er gjennomgående i hele hjemmet.

En unik skjenk er nesten et kunstverk i seg selv - legg til stilige detaljer og ikonisk belysning for å skape et tidløst uttrykk.
Bølgende former og små velvalgte detaljer gir et eksklusivt inntrykk.
En fargerik borddekking med klassisk porselen fra Rörstrand.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon