Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Følg oss
Stylingtips

Hjemme hos Margaux Dietz

Kom inn i Margaux Dietzs luftige leilighet sentralt i Stockholm. Her blandes gamle møbler med nye favoritter, sammen skaper de en unik og eksklusiv følelse. Les hele reportasjen her!

Den stilige leiligheten i Stockholm har nettopp blitt redesignet av Margaux. Den svenske influenceren og programlederen er ikke redd for farge og forandring og beskriver sin egen stil som "glad og personlig". For å skape sin egen stil liker hun å blande gammelt og nytt, og bruker heller ting som skiller seg ut enn å følge de aktuelle trendene slavisk.

Store møbler og lamper med bølgende fasonger er fint kombinert med små og smakfulle detaljer. Til tross for mye farge gir de milde nyansene et behagelig og luksuriøst inntrykk som er gjennomgående i hele hjemmet.

En unik skjenk er nesten et kunstverk i seg selv - legg til stilige detaljer og ikonisk belysning for å skape et tidløst uttrykk.
Bølgende former og små velvalgte detaljer gir et eksklusivt inntrykk.
En fargerik borddekking med klassisk porselen fra Rörstrand.

Når det kommer til innredning, som Margaux ikke klarer seg uten, er tepper og belysning på hennes liste over det aller viktigste. Hun forteller at nye lyspunkter i både tak, vegg og på bord ga hele interiøret hennes et stort løft.

Selv mener hun at "more is more" når det gjelder belysning. Tipset hennes er å tørre å ha fargerike lys som skiller seg ut i mengden. Hennes personlige favoritt er taklampen Phantom, eller kremlampen som hun selv kaller den, fra Normann Copenhagen. En nyskapende lampe som skaper en dramatisk silhuett i rommet. Lampen gir et diffust indirekte lys som skaper en beroligende atmosfære. Margaux selv beskriver det som "en helt magisk lampe som gir hele rommet en høy koselig faktor".

Bestill stilen - Belysning

Bestill stilen - Møbler & Innredning

Bestill stilen - Servering

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17

Varemerker

Vise alle (436)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt