Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Varemerker
Jul
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
Åpent kjøp til 31/1-23
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

House tour hos CAIA Cosmetics

Vi har fått æren av å dekorere kontoret til CAIA Cosmetics i Stockholm. I denne artikkelen får du bli med på en en house tour i skjønnhetsimperiets hovedkvarter. Bli med på en house tour i Stockholms mest trendy kontor!

CAIAs hovedkontor ligger midt i Stockholms sentrum, i vakre lokaler med høyt tak. Kontoret er dekorert og stylet av Maja Persson fra Styled by Dahl, i samarbeid med oss på RoyalDesign. Maja har virkelig klart å skape en fantastisk helhet ned til den minste detalj. Møblenes strenge og rette linjer er blandet med milde farger og myke tekstiler som umiddelbart runder av det harde.

I det store rommet er det plass for både sosialt samvær og jobb. Her finner du en koselig sofagruppe fra Decotique med en plassbygd hylle og en showcase hvor du kan kjenne på CAIAs produkter. Utenfor bildet er det også et stilig skrivebordområde for spontane møter eller samtaler.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Jul Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon