Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Innredning for den lille balkongen

Små områder er ofte vanskelige å dekorere. Det kan virke som det er umulig å finne møbler og detaljer som passer til de små balkongene. Her gir vi våre beste tips om hvordan du kan dekorere en balkong du kan nyte hele sommeren!

Publisert 2019-06-20

Velg flyttbare møbler

Trikset med å møblere en liten balkong er å frigjøre så mye gulvplass som mulig. På RoyalDesign har vi et stort utvalg av kafémøbler som enkelt kan foldes sammen når de ikke er i bruk - perfekt for et begrenset område! I år har Fermob lansert et stilig og funksjonelt balkongbord som man fester på balkongens rekkverk. Eller hvorfor ikke velge et bord med håndtak eller hjul som lett kan flyttes ut når du trenger ekstra bordplass på balkongen?

Planter i balkongkasser og ampler

Spar på plassen ved å plante vekster og urter i balkongkasser som henges på rekkverket, eller bruk pidestaller for å skape høyde. Hvis du har muligheten til å feste kroker i taket er hengende ampler et godt tips for å få planter der det ellers føles for overfylt til å plassere potter. Balkongkassen Bau fra Ferm Living er vår favoritt i sommer!

Sett stemningen med riktig belysning

Ingenting bidrar like mye til en god stemning som riktig belysning. Invester i en nydelig lysslynge som du kan vikle rundt balkongens rekkverk eller en spaljé, eller velg en bordlampe som kan lyse opp en utvalgt del av balkongen. Også i denne kategorien finnes flyttbare varianter som du kan bruke både innendørs og utendørs, f.eks. Balad fra Fermob og Lucie fra Star Trading. Velg en solcellebelysning som er bra for både miljøet og økonomien din.

Dekorer med puter og pledd

Har du ikke plass til møbler på balkongen din? Du kan skape en nydelig oase ved hjelp av puter og pledd i stedet. På denne måten kan du lage plass til at flere mennesker kan nyte varme dager og lange sommerkvelder. Uansett om du har møbler eller ikke blir de riktige tekstilene kronen på verket på balkongen. De legger til farge og bryter av det harde inntrykket en uinnredet balkong ofte gir. Hvem vil vel ikke kunne tilby sine gjester et varmt pledd å pakke seg inn med når kulden kommer krypende?

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon