Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

På middag hos Hanna Friberg

Vi har vært på middag hos Hanna 'Hannalicious' Friberg og sjekket ut hennes trendy leilighet. I denne artikkelen ser vi nærmere på hver eneste detalj og deler noen av hennes beste interiørtips.

Hanna Friberg, kanskje bedre kjent som Hannalicious, har drevet bloggen sin i over ti år og er aktiv på sosiale media som Instagram og Youtube, der hun brenner for å inspirere tilhengerene om reiser, mote og trening. Nå får vi komme hjem til Hanna og se den fantastiske leiligheten hennes.

 Leiligheten er Hannas første egne hjem, hvor hun har bodd i omtrent to år. Vi spør hvordan interiørstilen hennes har endret seg gjennom årene, og vi får et svar som vi kjenner oss igjen i.

 - Jeg har måtte endre mye i løpet av den tiden jeg har bodd her. Det er vanskelig å møblere en leilighet for første gang. I begynnelsen så jeg ikke helheten i leiligheten. Jeg hadde vanskelig for å se hva som passet sammen og ikke. Jeg har tatt hjelp av en interiørarkitekt som har hjulpet meg i hvordan jeg kan tenke for å oppnå en ensartet stil som føles bra for øyet. Når du bor på bare 52 kvadratmeter er det viktig å ha en sammenhengende stil i hele leiligheten. Da oppleves leiligheten til og med mye større.

Serviser og detaljer

Bordet er allerede dekket hos Hanna og vi får øyeblikkelig en følelse av at hun har tenkt gjennom alle detaljene. På bordet finner vi et diskret servise med glass fra Iittalas serie Essence, sammen med tallerkener fra Eva Solo og vakre servietter av lin fra Tell Me More. Midt på bordet er det en stor vase med en vakker blomsterbukett som bryter mot de harde stolene fra Design House Stockholm og det mørke spisebordet.

 - Det viktigste for meg når jeg inviterer gjester hjem på middag er at alle skal føle seg velkomne. Jeg vil ordne det slik at det er hjemmekoselig og levende. Jeg vil dekke bordet fint og servere god mat. Fine servietter, serviettringer og friske blomster er et must.