Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Årets utemøbler 2024

Når vårsolen begynner å titte frem og temperaturen stiger, vekkes lengselen etter å flytte stuen ut under bar himmel. Årets utemøbelsesong handler om mer enn bare nye trender. Det er en mulighet til å fornye utemiljøet vårt. Det er på tide å ønske velkommen til den friheten og roen som våre hager, balkonger og terrasser tilbyr, endelig er utendørssesongen her!
&Tradition

Designduoen Anderssen & Voll feirer naturen og materialer med sin nye utendørskolleksjon Ville, som helhjertet omfavner utelivet med en kombinasjon av stabilitet og mykhet. Som en omfattende ny produktserie for &Tradition består Ville av en stol, en lenestol, samt et bord og en benk i to størrelser. Hver del er nøye produsert for å by brukerne på skjønne stunder utendørs.

Thorvald er en elegant utemøbelkolleksjon fra Space Copenhagen, inspirert av Københavns velkjente kunstner Bertel Thorvaldsen og byens distinkte atmosfære. Denne kolleksjonen byr på en estetisk opplevelse som skaper en fin balanse mellom lys og skygge. Dets luftige og innbydende design integreres fleksibelt i omgivelsene, men lykkes fortsatt med å gjøre et tydelig inntrykk. Kolleksjonen er skapt for å tilby komfort, stabilitet og fleksibilitet. Thorvald-kolleksjonen inkluderer en loungelenestol, stabelbare stoler med og uten armstøtte, samt bord i ulike størrelser for både café- og spiseplasser, tilgjengelig i fargene Varm Svart, grønn eller elfenben. For økt sittekomfort finnes også puter i nøytrale farger og mønster.

Ville-kolleksjonen er herlig luftig og innbydende, og selv om de smelter inn fint i miljøet så lykkes de fortsatt med å skille seg ut. Serien er laget for å være herlig å bruke, stabil og lett å flytte rundt på.
Sitteputer og puter er tilgjengelig for ekstra komfort. Thorvald er en komplett kolleksjon med 7 deler, hvis letthet gjør dem enkle å plassere både i naturen og i bymiljøer.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servise & borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemøbler Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Designere Om oss Gavekort Nyheter Designkupp Alltid god pris Inspirasjon Outlet