Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Varemerker
Jul
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
Åpent kjøp til 31/1-23
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Halloween - Oktobers skumleste feiring!

Den opprinnelige keltiske helligdager har siden sitt utspring i USA utviklet seg til hva det er i dag. "Trick or treat", og pynte både seg selv og hjemmet har også blitt populært i Norge. Hos oss finner du Halloween-dekorasjoner som også kan brukes resten av året.

Skremmende dekor

Dekorer

Halloween er en fest det ikke er mulig å overdrive. Øs på med skumle ting og la både hjemmet og gjestene bli skremt! Et tips er også å ikke kaste Halloween-dekorasjon, men sørge for å bruke den på nytt. Rester av gresskarene er godt som snacks om de ristes og høstens løv blir fin som borddekorasjon også etter Halloween.

Tenn lys

Lyslykter inne og ute er et must! Dere har vel ikke gått glipp av våre oppladbare LED-lys? Vi har kronelys, blokklys og telys. Du kan la gresskaret ditt lyse opp både i trappeoppgangen og på balkongen hele den mørke natten gjennom.

Dekk bordet

By på en skremmende middag , der maten gir deg frysninger. Eller hvorfor ikke la deg inspirere av en vakker borddekking i ekte familien Adams-ånd? Vi foreslår draperte gardiner og duker fra Himla, farget steintøy fra Mateus og blinkende glass fra Nachtmann.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Jul Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon