Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Belysningsguide
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Bærekraftig design fra Kartell

"Kartell loves the planet" er navnet på det manifestet som Kartell har tatt frem for å vise sitt store engasjement for bærekraftig og miljøbevisst design og produksjon. Bærekraftsarbeidet er en naturlig forlengning av Kartell sine ord "Passion for excellence", som veiledet Kartell siden starten.
Tidløs design

Et Kartellprodukt er tidløst og produseres med stor respekt for miljøet. Kartell beskriver at derer kall er å skape verdi gjennom designformål som etter avsluttet bruk får en samlerverdi; de har som mål at det ikke kastes når det ikke lenger er i bruk, men i stedet blir verdifulle minner.

Materialvalg & sertifisering

Produktmaterialene som Kartell bruker kan gjenvinnes og får nytt liv takket være de ulike bearbeidningsprosessene. Kartell satser mye på teknologi, forskning og utvikling -slik som ved starten for 72 år siden. På grunn av den tekniske utviklingen og fremskrittene innen forskning, har vi funnet materialer som kan gjenvinnes og som har liten eller ingen negativ innvirkning på miljøet. Selv produktemballasjen er laget av materialer som kan gjenvinnes.

Gjennom hele produksjonskjeden følger man nøye oppsatte bærekraftsmål og har flere sertifiseringer som blant annet FSC, BIO, Greenguard og ISO.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Belysningsguide Nyheter Julebutikken Inspirasjon