Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Utetekstilene som utgjør hele forskjellen

Endelig skinner solen og vi bruker mer tid utendørs. Nå er det tid for å ta ut utemøblene og plante årets første blomster. Men glem ikke tekstilene – detaljene som gjør utemiljøet like innbydende som inne. Se noen av våre favoritter fra ulike kategorier under.
Uteputer med mønster i klassisk Chhatwal&Jonsson-design

Uteputer

En pute til utendørsbruk har en vannavvisende overflate, noe som gjør den egnet for herlige sommerkvelder. Velg farger og mønstre som passer din personlige oase. Bland forskjellige former og bruk heller en for mye enn en for lite.

Vi liker

Herlige utendørstepper fra svenske Pappelina

Utendørstepper

Visste du at vi har mange tepper til utendørsbruk? Det er en effektiv måte å gjøre utemiljøet hyggelig på. De myker også opp harde underlag og hindrer kald luft i gjøre de nakne sommerføttene kalde.

Våre favoritter

Miks og match puter, bilde fra Linum

Andre utendørstekstiler

Ta utemøblene dine til neste nivå og få bedre komfort – ikke glem å gjøre inntrykket mykere med pledd, puter, gulvskamler. De flesta utemøbler har tilhørende puter og tekstiler; HAY, Brafab og Fiam for å nevne noen. Varmeteppet fra Fatboy passer for eksempel oss nordboere ekstra godt.

Sjekk disse

Mer inspirasjon

Bærbar belysning - favoritter til uteplassen
Guide: Vasene for vårens blomster!
Innredning for den lille balkongen
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon