Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Belysningsguide
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*

Kampanje

-50%
Dekk bordet for høst
Dekk bordet for høst! Sørg for å komplettere serviset med flere deler eller finn nye favoritter. Nå har vi opptil 50 % rabatt på massevis av tallerkener, glass, bestikk og serveringstilbehør.
-80%
Nå tømmer vi vår Outlet!
Vi gjør plass på lageret ved å tømme vår Outlet. Sørg for å gjøre kupp på design til uslåelige priser - på mange produkter med opptil 80 % rabatt! Tlbudet gjelder til og med 1 oktober og så langt lageret rekker.
-30%
Høstens tekstiler
Høsten er her og i takt med at kveldene blir mørkere, vil vi bruke mer tid innendørs og krype opp i sofaen med et koselig teppe. Sørg for å oppdatere hjemmet med varmende tekstiler- nå med opptil 30 % rabatt.
-20%
20 % ekstra rabatt på Rörstrand
Handle for 1500 NOK og få ytterligere 20 % på hele sortimentet. Gjelder også nedsatte priser og frem til 9/10. Tilbudet aktiveres automatisk når du legger til produktene i kassen.
-40%
Lysglimt
Når kveldene blir lengre og dagslyset ikke slipper til, trengs kloke grep for å lyse opp hverdagen. Hos oss på RoyalDesign finner du frem til 2. oktober mange lysspredende belysningsfavoritter å lyse opp høstmørket med til ekstra gode priser. Velg mellom taklamper, bordlamper og gulvlamper fra mange av våra populære varemerker. Ønsk velkommen til en høst fylt av lysglimt i hverdagen!
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle våre kategorier. Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet ditt, til veldig bra priser!
-20%
20% på Decotique & Department
Nå får du 20 % rabatt på skandinavisk innredning fra Decotique & Department.
-20%
20% rabatt på Lind DNA
Inspireres av Lind DNA sine designprodukter med stor variasjon i både farge, form og funksjon. Du finner designprodukter med opptil 20% rabatt som garantert kommer til å fylle sin funksjon i hjemmet ditt.
-20%
20 % rabat på Orrefors
Nå har vi opptil 20 % rabatt på hele sortimentet fra Orrefors.
-40%
Den internasjonale kaffedagen
Vi feirer den internasjonale kaffedagen med opptil 40% rabatt på kaffemaskiner, kaffekverner, espressomaskiner og tilbehør. Gjelder til og med 2/10.
-50%
Detaljene som utgjør hele forskjellen
Oppdater hjemmet til høsten med nye innredningsdetaljer! Her finner du alt fra speil til vaser, krukker og lysestaker med opptil 50 % rabatt. Små detaljer som utgjør stor forskjell! Gjelder til og med 5/10.
-50%
DESIGNSALG PÅ UTEMØBLER!
Sommerens store designsalg på utemøbler er her! Akkurat nå får du 10 % ekstra rabatt med koden HOLIDAY10 når du handler utemøbler for 3000 kr eller mer. Gjelder kun lagerførte varer, ikke Fermob, Brafab eller Fiam.
-20%
20 % rabatt på Steamery
Opptil 20 % rabatt på serien Cirrus No.2 fra Steamery. Gjelder alle farger og så langt lageret rekker.
-20%
20 % rabatt på utvalgt fra Maze
Akkurat nå kan du få 20 % rabatt på utvalgte oppbevaringsløsninger fra Maze. Kampanjen omfatter blant annet den populære Pythagoras-serien og F-hyllen.
Lamino lenestol + krakk
Et eksklusivt tilbud på designklassikeren Lamino fra Swedese. Lige nu får du en skammel på købet, når du køber en lænestol.
Bærekraftige varemerker
I kategorien Bærekraftige varemerker har vi samlet innredning for deg som vil gjøre aktive og gode forbrukervalg. Produktene du finner her lever opp til høyere stilte krav når det gjelder bærekraft og når det kommer til materialvalg, produksjon og arbeidsforhold.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Belysningsguide Nyheter Julebutikken Inspirasjon