Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
Åpent kjøp til 31/1-23
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*

Kampanje

-50%
WEEKEND DEALS
Eksklusivt helgetilbud! Opptil 50% rabatt på design. Sørg for å oppdatere hjemmet med populære designklassikere fra flere varemerker. Gjelder til og med mandag 30/1.
-50%
Opptil 50% rabatt på kjøkkenfavoritter!
Å ha de rette kjøkkenredskapene i kjøkkenskuffene, gjør deg kanskije ikke til en mesterkokk, men det gir deg de rette forutsetningene for å skinne på kjøkkenet! Nå finner du blant annet knivsett, krydderkverner og annet kjøkkentilbehør til ekstra gode priser.
-30%
Oppbevar med stil
Med smart oppbevaring i hjemmet blir det enklere å organisere og holde orden på småting, bøker og klær. Hvorfor ikke oppdatere hjemmekontoret med innredning og kontortilbehør? Nå har vi opptil 30% rabatt på alle typer oppbevaring. Gjelder frem til 13/2.
-15%
Frisk opp hjemmet ditt med String
Nå har vi 15% rabatt på String Pocket. Gjelder til og med 6/2.
-20%
20% rabatt på Maze
Opptil 20 % rabatt på oppbevaring og hyller fra Maze. Gjelder til og med 5/2.
-15%
Kartell Winter Sale
Nå har vi tilbud på utvalgte produkter fra det italienske varemerket Kartell. Gjør hjemmet fint med favoritter fra blant annet Componibili, Re-Chair, FL/Y og Masters Stol med opptil 15% rabatt. Gjelder t.o.m. 29/1.
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle våre kategorier. Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet ditt, til veldig bra priser!
Bærekraftige varemerker
I kategorien Bærekraftige varemerker har vi samlet innredning for deg som vil gjøre aktive og gode forbrukervalg. Produktene du finner her lever opp til høyere stilte krav når det gjelder bærekraft og når det kommer til materialvalg, produksjon og arbeidsforhold.
Outlet
I vår outlet finner du innredning, stort som smått - alltid til veldig bra priser.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon