Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*

Kampanje

-50%
Dekk bordet til våren!
På tide å oppdatere serviset før alle vårens anledninger Nå tilbyr vi opptil 50 % rabatt på tallerkener, glass, bestikk og andre produkter innen vårt sortiment for borddekking! Tilbudet gjelder til og med 3. april.
-30%
Vårens tekstiler
Sørg for å klikke hjem vårens tekstiler! Nå har vi opptil 30 % rabatt på vårt tekstilsortiment. Gjelder til og med 10/4.
-30%
Dekorer mer
Sett ditt personlige preg hjemme ved å dekorere rommene dine med nye interiørdetaljer. Nå tilbyr vi opptil 30 % rabatt på vaser, lysestaker, speil og annen dekorasjon.
-70%
LAGERTØMMING!
Nå gjør vi plass for vårens nyheter med en stor lagertømming! Sørg for å gjøre kupp på design med opptil 70% rabatt . Du må skynde deg, for produktene er i begrenset antall og gjelder så langt lageret rekker.
-20%
Velkommen til bords
Minimalistiske, moderne eller klassiske spisemøbler? Finn stoler og bord til det lille kjøkkenet eller til den store spisestuen hos oss på RoyalDesign. Vi har et bredt utvalg av møbler for alle rom i hjemmet. Nå har vi opptil 20 % rabatt! Gjelder til og med 3/4.
-50%
Bli en mesterkokk på kjøkkenet!
Riktig kjøkkenutstyr gir bedre forutsetninger for å mestre matlagingen som en skikkelig proff! Nå tilbyr vi opptil 50 % rabatt på alt du trenger til kjøkkenet! Tilbudet gjelder til og med 3. april.
-20%
20% rabatt på Maze
-20%
20% rabatt på Essem Design
Gjør entreén din fin med knaggrekker, kroker, hattehyller og småoppbevaring - nå har vi 20% på Essem Design!
-15%
15% på Englesson
15 % rabatt på alle møbler i tre og metall. Gjelder også stoler og modulmøbler.
-20%
20% på Decotique & Department
Nå får du 20 % rabatt på skandinavisk innredning fra Decotique & Department.
Lamino lenestol + krakk
Et eksklusivt tilbud på designklassikeren Lamino fra Swedese. Lige nu får du en skammel på købet, når du køber en lænestol. Gælder udvalgte mønstre, t.o.m. 30 maj.
4 for 3 på Montana Mini
Kjøp 4, betal for 3 - på Montana Mini.
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle våre kategorier. Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet ditt, til veldig bra priser!
Bærekraftige varemerker
I kategorien Bærekraftige varemerker har vi samlet innredning for deg som vil gjøre aktive og gode forbrukervalg. Produktene du finner her lever opp til høyere stilte krav når det gjelder bærekraft og når det kommer til materialvalg, produksjon og arbeidsforhold.
Outlet
I vår outlet finner du innredning, stort som smått - alltid til veldig bra priser.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon