Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Outlet
Følg oss

Kampanje

-25%
HØSTYR
Vi ønsker høsten velkommen med nye tilbud hver uke i oktober! Først ut er våre kategorier Servering & Borddekking, Innredning og Kjøkken, der du får opptil 25% rabatt på store deler av sortimentet. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Tilbud på Flowerpot
Nå har vi opptil 20% rabatt på utvalgt belysning og møbler fra danske &Tradition. Varemerket har i flere år samarbeidet med flere anerkjente designere og det mest kjente produktet er kanskje Verner Pantons Flowerpot. Tilbudet gjelder i hele oktober.
HAY Dining - tilbud på matmøbler
Sørg for å oppdatere kjøkken og spisestue med matmøbler fra fantastiske HAY! I hele oktober har vi 20% rabatt på stoler og bord fra den danske favoritten. Kampanjen inneholder blant annet HAY-klassikere som Loop, About a Chair og pinnestolen J77.
Menu Winter Light
Nå har vi tilbud på utvalgt belysning fra danske Menu. Gjør hjemmet fint med belysningsfavoritter som JWDA, Carrie og Hashira til 20% rabatt. Kampanjen pågår til og med desember.
Bærekraftige varemerker
I kategorien Bærekraftige varemerker har vi samlet innredning for deg som vil gjøre aktive og gode forbrukervalg. Produktene du finner her lever opp til høyere stilte krav når det gjelder bærekraft og når det kommer til materialvalg, produksjon og arbeidsforhold.
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle våre kategorier. Hos oss finner du alt du trenger til hjemmet ditt, til veldig bra priser!
Outlet
I vår Outlet finner du blant annet porselen, bestikk, smykker, glass, hjeminnredning, belysning, tekstiler, lydsystem og bakemaskiner til svært lave priser!

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (429)

Følg oss

© 2021 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt