product
variable_121804Le Grand Air Loveseat Lin, Natural Blondehttps://royaldesign.no/le-grand-air-loveseat-lin?selectedPartNo=167164https://az666937.vo.msecnd.net/67/f50e4a1a-80fa-483b-a026-6c1d266cb987OutOfStock10195NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerDecotique<p>Le Grand Air Loveseat fra Decotique. Denne lenestolen er av høy kvalitet, med en fantastisk sittekomfort og generøs sitteoverflate. Det er plass til to personer, men sitter man alene har man rikelig med plass til å legge opp bena. Lenestolen gir et eksklusivt, men samtidig behagelig avslappet inntrykk, takket være sitt rynkete ”loose-fit” trekk. Trekket ar avtagbart og lett å holde rent. Med lenestolen følger det med 4 stk ryggputer + 1 stk sittepute, også disse har trekk som kan tas av og vaskes. Lenestolrammen er bygget av sterke plywoodplater med bjelker i massivt tre som gir møbelen ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne i formskåret kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en herlig komfort. Ryggen er sydd i fire kanaler for å opprettholde formen, og er fylt med en blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær for en bekvem sittekomfort. Stoff: Brera Lino – Designers Guild. Et eksklusivt stoff i en moderne, men samtidig klassisk komponert, fargeskala fra britiske Designers Guild. Stoffet er forvasket for å få frem den myke og vakre strukturen.<br /><br />Ønsker du stoffprøver før du bestiller en Le Grand Air Sofa eller Loveseat hos oss? Ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg. Alle kontaktdetaljer finner du under "Kundeservice" øverst på siden.<br /><br />Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.</p>11995

Singles' Day! Opptil 50% rabatt på mer enn 20 000 produkter >>

Kampanje
-15%

Decotique

ar

Le Grand Air Loveseat Lin, Natural Blonde

En liten sofa, eller en stor lenestol, kledd i 100% lin. Trendy, komfortabel og til en rimelig pris.
Les mer
10 195 kr11 995 kr
Velg farge
Sendes fra oss i løpet av 8-10 uker Sendes fra oss i løpet av 8-10 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Le Grand Air Loveseat fra Decotique. Denne lenestolen er av høy kvalitet, med en fantastisk sittekomfort og generøs sitteoverflate. Det er plass til to personer, men sitter man alene har man rikelig med plass til å legge opp bena. Lenestolen gir et eksklusivt, men samtidig behagelig avslappet inntrykk, takket være sitt rynkete ”loose-fit” trekk. Trekket ar avtagbart og lett å holde rent. Med lenestolen følger det med 4 stk ryggputer + 1 stk sittepute, også disse har trekk som kan tas av og vaskes. Lenestolrammen er bygget av sterke plywoodplater med bjelker i massivt tre som gir møbelen ekstra stabilitet og holdbarhet. Setet har en kjerne i formskåret kaldskum omgitt av sjøfuglfjær som gir et mykt utseende og en herlig komfort. Ryggen er sydd i fire kanaler for å opprettholde formen, og er fylt med en blanding av polyesterfiber og sjøfuglfjær for en bekvem sittekomfort. Stoff: Brera Lino – Designers Guild. Et eksklusivt stoff i en moderne, men samtidig klassisk komponert, fargeskala fra britiske Designers Guild. Stoffet er forvasket for å få frem den myke og vakre strukturen.

Ønsker du stoffprøver før du bestiller en Le Grand Air Sofa eller Loveseat hos oss? Ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg. Alle kontaktdetaljer finner du under "Kundeservice" øverst på siden.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Egenskaper

 • Produktnummer
  167164
 • Lev. produktnummer
  131145-1102115
 • Varemerke
 • Serie
 • Antall seter
  3-seter
 • Avtagbart trekk
  Ja
 • Farge
  Natural Blonde
 • Materiale trekk
  Lin
 • Materialtext
  Ramme i kryssfiner og massivt tre, fyll av kaldskum, sjøfuglfjær og polyesterfiber. Trekk av 100% lin
 • Med lagring
  Nei
 • Modulær
  Nei
 • Rom
  Barnerom, Soverom, Stue
 • Bredde
  1300 mm
 • Dybde
  950 mm
 • Høyde
  640 mm
 • Sittedybde
  590 mm
 • Sittehøyde
  400 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot