product
variable_147388Marmorbrett med Håndtak, Messinghttps://royaldesign.no/marbletray-with-handles-in-brass?selectedPartNo=217933https://az666937.vo.msecnd.net/67/39f11d9b-7d97-4652-a810-307f1b33eae7InStock917NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/brettHilke CollectionEt elegant og vakkert marmorbrett med håndtak i messing eller nikkelbelagt messing. Brettet blir et vakkert dekorativt element for å servere med, eventuelt for å arrangere fine ting eller stearinlys på. <br /> <br /><p> Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge. </ p><p> <strong> Viktige vedlikeholdstips fra Hilke: </ strong> </ p><p> Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor. </ P><p> Marmor er et levende og porøst materiale som ikke skal komme i kontakt med væsker eller matvarer (som ost, vin, syrebaserte produkter, olje, etc.).917

Designsalg - Opptil 70% rabatt!

Marmorbrett med Håndtak, Messing

Et elegant og vakkert marmorbrett med håndtak i messing eller nikkelbelagt messing. Brettet blir et vakkert dekorativt element for å servere med, eventuelt for å arrangere fine ting eller stearinlys på.
Les mer
917 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Et elegant og vakkert marmorbrett med håndtak i messing eller nikkelbelagt messing. Brettet blir et vakkert dekorativt element for å servere med, eventuelt for å arrangere fine ting eller stearinlys på.

Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge.

Viktige vedlikeholdstips fra Hilke:

Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor.

Marmor er et levende og porøst materiale som ikke skal komme i kontakt med væsker eller matvarer (som ost, vin, syrebaserte produkter, olje, etc.).

Egenskaper

 • Produktnummer
  217933
 • Lev. produktnummer
  1700-1111
 • Varemerke
 • Farge
  Messing
 • Form
  Rektangulær
 • Materialtext
  Marble with handles of brass
 • Rom
  Spiserom, Stue
 • Bredde
  255 mm
 • Lengde
  405 mm

Ikke gå glipp av våre bestselgere fra sommersalget!

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot