product
variable_147388Marmorbrett med Håndtak, Forniklet messinghttps://royaldesign.no/marbletray-with-handles-in-brass?selectedPartNo=217934https://az666937.vo.msecnd.net/67/eadc46e1-4079-4365-adcf-bcab3e7d1ac1OutOfStock1009NOK/servering-borddekking/servering-borddekking/serveringstilbehor/servering-borddekking/serveringstilbehor/brettHilke CollectionEt elegant og vakkert marmorbrett med håndtak i messing eller nikkelbelagt messing. Brettet blir et vakkert dekorativt element for å servere med, eventuelt for å arrangere fine ting eller stearinlys på. <br /> <br /><p> Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge. </ p><p> <strong> Viktige vedlikeholdstips fra Hilke: </ strong> </ p><p> Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor. </ P><p> Marmor er et levende og porøst materiale som ikke skal komme i kontakt med væsker eller matvarer (som ost, vin, syrebaserte produkter, olje, etc.).1009

Marmorbrett med Håndtak, Forniklet messing

Et elegant og vakkert marmorbrett med håndtak i messing eller nikkelbelagt messing. Brettet blir et vakkert dekorativt element for å servere med, eventuelt for å arrangere fine ting eller stearinlys på.
Les mer
1 009 kr
Velg farge
Sendes fra oss i løpet av 4-6 uker Sendes fra oss i løpet av 4-6 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Et elegant og vakkert marmorbrett med håndtak i messing eller nikkelbelagt messing. Brettet blir et vakkert dekorativt element for å servere med, eventuelt for å arrangere fine ting eller stearinlys på.

Hvis du tar vare på dine Hilke-produkter vil de vare lenge.

Viktige vedlikeholdstips fra Hilke:

Alle våre produkter er håndlaget, noe som betyr at uregelmessigheter kan oppstå. For å ta vare på produktets overflate kan du bruke messingpuss - merk at denne vesken er skadelig for marmor. Alle våre produkter er laget av 100% messing, nikkelbelagt messing eller marmor.

Marmor er et levende og porøst materiale som ikke skal komme i kontakt med væsker eller matvarer (som ost, vin, syrebaserte produkter, olje, etc.).

Egenskaper

 • Produktnummer
  217934
 • Lev. produktnummer
  1700-2222
 • Varemerke
 • Farge
  Nikkelbelagt
 • Form
  Rektangulær
 • Materialtext
  Marble with handles of nickel-plated brass
 • Rom
  Spiserom, Stue
 • Bredde
  255 mm
 • Lengde
  405 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot