product
227611Master Rivjern, Mediumhttps://royaldesign.no/master-rivjern-mediumhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/d99d425e-1719-4902-86f5-8c5aa247f491InStock458NOK/kjokkenet/kjokkenet/kjokkenredskap/kjokkenet/kjokkenredskap/mandoliner-rivjernMicroplanePerfekt for å rive myke og harde oster, sjokolade, epler, poteter, zucchini, gulrøtter, løk og kål for å frigjøre maksimalt med smak og aromaer. Ultravasst blad av rustfritt stål med lang holdbarhet. Laget i USA, med et vakkert håndtak av valnøtt fra Kentucky. Lett å lagre med gjenbrukbart beskyttelsestrekk (kan ikke vaskes). Rengjør kun for hånd, ikke bløtlegg. Det anbefales å behandle trehåndtaket regelmessig med matsikre produkter for tre. Vinneren av Reddot award 2017.458

Akkurat nå - BELYSNINGSTILBUD med opptil 25% rabatt >>

Master Rivjern, Medium

Master rivjern med middels grov riving fra Microplane. Laget av rustfritt stål med en robust stålramme og et vakkert oljet håndtak av valnøtt-tre som står i varm kontrast til det stilige stålet. Produsert i USA.
Les mer
458 kr
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Perfekt for å rive myke og harde oster, sjokolade, epler, poteter, zucchini, gulrøtter, løk og kål for å frigjøre maksimalt med smak og aromaer. Ultravasst blad av rustfritt stål med lang holdbarhet. Laget i USA, med et vakkert håndtak av valnøtt fra Kentucky. Lett å lagre med gjenbrukbart beskyttelsestrekk (kan ikke vaskes). Rengjør kun for hånd, ikke bløtlegg. Det anbefales å behandle trehåndtaket regelmessig med matsikre produkter for tre. Vinneren av Reddot award 2017.

Egenskaper

 • Produktnummer
  227611
 • Lev. produktnummer
  43302
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Tre
 • Materiale
  Valnøtt, Rustfritt stål
 • Rom
  Kjøkken
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot