Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Jul
Følg oss
product
variable_144259Pomme Liten, Messing/Glasshttps://royaldesign.no/pomme-vase-og-lyslykt-liten?selectedPartNo=217506https://az666937.vo.msecnd.net/67/850e50a7-328e-452f-a293-761adf38cc7aOutOfStock498NOK/innredning/innredning/lysestaker-lyslykter/innredning/lysestaker-lyslykter/lyslykterSkultuna<p>Pomme vase i klart glass, en svært vakker interiørdetalj. Den kan brukes som en vase for snittblomster, eller som en lyslykt for te-lys. Navnet antyder hvor inspirasjonen kommer fra, det er franske epler som setter tonen til vasens runde og organiske former. Vasen er et perfekt samlerobjekt som vil gi glede i mange år framover. Pomme er også en perfekt gave å gi bort til noen du er glad i.</p> <p>Velg mellom fire farger på basen - messing, hvit, mørkegrå eller rosa. Kombiner flere farger og størrelser og skap en unik blanding med flotte snittblomster og levende lys på bordet.</p> <p> </p>518

Høstyr! Opptil 50% rabatt på design! >>

Pomme Liten, Messing/Glass

Pomme av klart glass, en svært vakker interiørdetalj. Den kan brukes som en vase for snittblomster, eller som en lyslykt for te-lys.
Mer info
498 kr
Forventet leveringstid: 3-4 uker Forventet leveringstid: 3-4 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Skultuna Lyslykter Lysestaker & LyslykterInnredning Vaser Dekorasjon

Skultuna

Pomme Liten, Messing/Glass

498 kr

Produktinformasjon

Pomme vase i klart glass, en svært vakker interiørdetalj. Den kan brukes som en vase for snittblomster, eller som en lyslykt for te-lys. Navnet antyder hvor inspirasjonen kommer fra, det er franske epler som setter tonen til vasens runde og organiske former. Vasen er et perfekt samlerobjekt som vil gi glede i mange år framover. Pomme er også en perfekt gave å gi bort til noen du er glad i.

Velg mellom fire farger på basen - messing, hvit, mørkegrå eller rosa. Kombiner flere farger og størrelser og skap en unik blanding med flotte snittblomster og levende lys på bordet.

 

Om varemerket

Egenskaper

 • Produktnummer
  217506
 • Lev. produktnummer
  651
 • Varemerke
  Skultuna
 • Farge
  Messing
 • Materiale
  Messing
 • Diameter
  80 mm
 • Høyde
  95 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (401)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt