Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*

Singles' Weekend

Singles Day inntreffer den 11/11 og har blitt den største dagen for onlineshopping i verden. Vi på RoyalDesign feirer dagen med fantastiske priser på designprodukter og innredning melllom 6.-14.-november.
På lager
0 produkter
Ingen produkter funnet

Singles Day inntreffer den 11/11 og har blitt den største dagen for onlineshopping i verden. Vi på RoyalDesign feirer denne dagen med fantastiske priser på designprodukter og innredning 6-14. november.

Bakgrunn

Singeldagen, eller Alle singlers dag, er en festivaldag med røtter i Kina, med hensikt å hylle stoltheten i å være singel. Dagen inntreffer den 11. november (11/11) der tallet 1 representerer en person som lever alene. Feiringen av Singles Day har spredt seg som en løpeild til andre land og i dag er den 11. november, den største dagen for onlineshopping i verden.

Slik kan du forberede deg

Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på aktuelle tilbud. Rens kalenderen og still alle klokker du har, for dette vil du ikke gå glipp av - snart setter vi i gang!

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Nyheter Julebutikken Inspirasjon