product
variable_117745Trekk til Le Grand Air 3-seter. Lin, Natural Blondehttps://royaldesign.no/trekk-til-le-grand-air-3-seter-lin?selectedPartNo=167149https://az666937.vo.msecnd.net/67/09accc21-4c8a-472c-8b17-f66bbcaaebecOutOfStock8995NOK/mobler/mobler/mobeltilbehor/mobler/mobeltilbehor/mobeltrekkDecotique<p>Trekk til Le Grand Air tre-seter sofa. Trekket er laget av 100% tykt, vakkert, mykt vasket lin, med struktur og drapering. Dette linet er tungt og slitesterkt med en naturlig sjarm og karakter. Stoffet har en martindale verdi på 30.000. Kan vaskes på skånsomme programmer i maskin på 30 grader, eller håndvaskes. <br /><br />Vær oppmerksom på at trekk alltid er inkludert når du kjøper Le Grand Air sofaen, og at det er valgfritt å kjøpe ekstra trekk, i tilfelle du ønsker å kunne variere fargen på sofaen. Alle versjoner av Le Grand Air sofatrekk er tilgjengelig for å kjøpes separat.</p> Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.8995

Designsalg - Opptil 70% rabatt!

Trekk til Le Grand Air 3-seter. Lin, Natural Blonde

Et eksklusivt sofatrekk fra Designer's Guild til Le Grand Air 3-seters sofa.
Les mer
8 995 kr
Velg farge
Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker Sendes fra oss i løpet av 2-3 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Trekk til Le Grand Air tre-seter sofa. Trekket er laget av 100% tykt, vakkert, mykt vasket lin, med struktur og drapering. Dette linet er tungt og slitesterkt med en naturlig sjarm og karakter. Stoffet har en martindale verdi på 30.000. Kan vaskes på skånsomme programmer i maskin på 30 grader, eller håndvaskes.

Vær oppmerksom på at trekk alltid er inkludert når du kjøper Le Grand Air sofaen, og at det er valgfritt å kjøpe ekstra trekk, i tilfelle du ønsker å kunne variere fargen på sofaen. Alle versjoner av Le Grand Air sofatrekk er tilgjengelig for å kjøpes separat.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Egenskaper

 • Produktnummer
  167149
 • Lev. produktnummer
  1102110
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Natural Blonde
 • Materiale trekk
  Lin
 • Materialtext
  100% Lin
 • Rom
  Stue
 • Vaskeråd
  Håndvask

Ikke gå glipp av våre bestselgere fra sommersalget!

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot