product
variable_117669Trekk Til Le Grand Air Loveseat Bomull, Mørkeblåhttps://royaldesign.no/trekk-til-le-grand-air-loveseat-bomull?selectedPartNo=136398https://az666937.vo.msecnd.net/67/889fb183-131c-4e35-96a7-bf6db46078cdInStock3595NOK/mobler/mobler/mobeltilbehor/mobler/mobeltilbehor/mobeltrekkDecotique<p>Ønsker du å variere fargen (stoffet) på din Le Grand Air loveseat? Da kan vi tilby muligheten til å kjøpe ekstra trekk til din Loveseat separat, og dermed muliggjøre "2 lenestoler, eller hvorfor ikke 3 stoler i 1." Le Grand Air Loveseat-stoff passer til Loveseat-lenestolen Le Grand Air fra Decotique. Stoffet er vevd av 100% bomull. Stoffet er vasket for å få den rustikke "vintage-følelsen" som preger møbelens utseende. Alle fargeversjoner av Le Grand Airs stoltrekk er tilgjengelig for å kjøpes separat om du ønsker å variere din lenestol i forskjellige farger. Når du kjøper et separat trekk til Le Grand Air inngår et komplett sett: Overdragstrekk til stammen, i tillegg til stoff for 1 sittepute samt 4 ryggputer. Trekket er enkelt å holde rent ettersom det er avtagbart. Legg merke til at det alltid følger med trekk når du kjøper Le Grand Air Loveseat (tre farger å velge mellom), og at det er helt valgfritt å kjøpe ekstra stoff - i tilfelle du ønsker å variere fargen på lenestolen.<br /><br />Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.</p>3595

Trekk Til Le Grand Air Loveseat Bomull, Mørkeblå

Trekk til Loveseat, for muligheten til å endre utseendet på din favoritt-lenestol.
Les mer
3 595 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Ønsker du å variere fargen (stoffet) på din Le Grand Air loveseat? Da kan vi tilby muligheten til å kjøpe ekstra trekk til din Loveseat separat, og dermed muliggjøre "2 lenestoler, eller hvorfor ikke 3 stoler i 1." Le Grand Air Loveseat-stoff passer til Loveseat-lenestolen Le Grand Air fra Decotique. Stoffet er vevd av 100% bomull. Stoffet er vasket for å få den rustikke "vintage-følelsen" som preger møbelens utseende. Alle fargeversjoner av Le Grand Airs stoltrekk er tilgjengelig for å kjøpes separat om du ønsker å variere din lenestol i forskjellige farger. Når du kjøper et separat trekk til Le Grand Air inngår et komplett sett: Overdragstrekk til stammen, i tillegg til stoff for 1 sittepute samt 4 ryggputer. Trekket er enkelt å holde rent ettersom det er avtagbart. Legg merke til at det alltid følger med trekk når du kjøper Le Grand Air Loveseat (tre farger å velge mellom), og at det er helt valgfritt å kjøpe ekstra stoff - i tilfelle du ønsker å variere fargen på lenestolen.

Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.

Egenskaper

 • Produktnummer
  136398
 • Lev. produktnummer
  131146
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Blå
 • Materiale trekk
  Bomull
 • Materialtext
  100% bomull
 • Rom
  Stue

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot