product
variable_118134Ts Salongbord Ø55 cm, Sort/Brun Marmorhttps://royaldesign.no/ts-salongbord-o55-cm-sort-marmor?selectedPartNo=128696https://az666937.vo.msecnd.net/67/56585b03-3961-49ec-b3d1-050345be0ffbOutOfStock6957NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sofabordGubiTs salongbord, designet av GamFratesi for Gubi. Ts skaper en sofistikert og skulpturell estetikk for ethvert rom med sine karakteristiske, kryste smale ben og kontrasterende bordplater. Finnes i tre forskjellige størrelser og med marmor i flere farger. <br /><br /> <p><strong>Viktig informasjon om marmor</strong></p> <p>Marmor er et porøst og levende stein-materiale, noe som betyr at mønster og fargeendringer kan forekomme, hver plate er unik. For at marmorskiven skal beholde sin vakre overflate er det viktig å behandle den forsiktig og følge anbefalte behandlingsråd. Husk at en polert marmorplate har en viss avstøtende effekt på væsker, til tross for dette har den en større tendens til å få synlige etsninger og matte flekker når den kommer i kontakt med sure stoffer sammenlignet med en matt marmorplate. Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader som kan oppstå, all bruk av marmor er på egen risiko.</p> <ul> <li>Marmor er svært følsom mot sure væsker som juice, vin og sure rengjøringsmidler, men også kaffe, te og brus kan føre til at overflaten etses.</li> <li>Marmor kan absorbere og få mørk misfarging av oljer eller vann under langvarig kontakt.</li> <li>Bruk alltid underlag under porselen, glass, kokekar og panner.</li> <li>Ved eventuell søling, rengjør alltid bordskiven umiddelbart med en klut for å unngå skade på marmoren.</li> <li>Rengjør bordplaten med en oppløsning av vann og en PH-nøytral såpe og tørk deretter med en tørr klut.</li> <li>Ikke bruk vaskemidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre rengjøringsmidler for allment bruk.</li> <li>Det anbefales på det sterkeste å impregnere marmor. Symaskinolje anbefales ikke da det gjør steinen mørkere.</li> <li>Legg merke til at den beste måten å behandle flekker eller etsning på, avhenger av overflaten og fargen på marmoren samt stoffet som har forårsaket skaden. Spør en ekspert for råd til akkurat din marmorplate.</li> </ul> <p><strong>Taroli - hva er det?</strong></p> <p>Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i grunnfjellet i 140 millioner år. Når man trekker ut steinen ser det ut til at det har blitt dannet små bobler som vanligvis er noen få millimeter i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis etterfylt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare steinens naturlige design og sjarm, noe som også betyr at det kan være mindre vannkrystaller dannet naturlig av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen i løpet av alle disse årene.</p>6957

Ts Salongbord Ø55 cm, Sort/Brun Marmor

Et vakkert salongbord med et krysset benstativ og en bordskive i eksklusiv marmor.

Les mer
6 957 kr
Velg farge
Forventet leveringstid: 8-10 uker Forventet leveringstid: 8-10 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Ts salongbord, designet av GamFratesi for Gubi. Ts skaper en sofistikert og skulpturell estetikk for ethvert rom med sine karakteristiske, kryste smale ben og kontrasterende bordplater. Finnes i tre forskjellige størrelser og med marmor i flere farger.

Viktig informasjon om marmor

Marmor er et porøst og levende stein-materiale, noe som betyr at mønster og fargeendringer kan forekomme, hver plate er unik. For at marmorskiven skal beholde sin vakre overflate er det viktig å behandle den forsiktig og følge anbefalte behandlingsråd. Husk at en polert marmorplate har en viss avstøtende effekt på væsker, til tross for dette har den en større tendens til å få synlige etsninger og matte flekker når den kommer i kontakt med sure stoffer sammenlignet med en matt marmorplate. Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader som kan oppstå, all bruk av marmor er på egen risiko.

 • Marmor er svært følsom mot sure væsker som juice, vin og sure rengjøringsmidler, men også kaffe, te og brus kan føre til at overflaten etses.
 • Marmor kan absorbere og få mørk misfarging av oljer eller vann under langvarig kontakt.
 • Bruk alltid underlag under porselen, glass, kokekar og panner.
 • Ved eventuell søling, rengjør alltid bordskiven umiddelbart med en klut for å unngå skade på marmoren.
 • Rengjør bordplaten med en oppløsning av vann og en PH-nøytral såpe og tørk deretter med en tørr klut.
 • Ikke bruk vaskemidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre rengjøringsmidler for allment bruk.
 • Det anbefales på det sterkeste å impregnere marmor. Symaskinolje anbefales ikke da det gjør steinen mørkere.
 • Legg merke til at den beste måten å behandle flekker eller etsning på, avhenger av overflaten og fargen på marmoren samt stoffet som har forårsaket skaden. Spør en ekspert for råd til akkurat din marmorplate.

Taroli - hva er det?

Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i grunnfjellet i 140 millioner år. Når man trekker ut steinen ser det ut til at det har blitt dannet små bobler som vanligvis er noen få millimeter i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis etterfylt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare steinens naturlige design og sjarm, noe som også betyr at det kan være mindre vannkrystaller dannet naturlig av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen i løpet av alle disse årene.

Egenskaper

 • Produktnummer
  128696
 • Lev. produktnummer
  1002236255-1003
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Brun, Sort
 • Form
  Rund
 • Hjul
  Nei
 • Leveres montert
  Nei
 • Materiale
  Stål, Marmor
 • Med skuffer
  Nei
 • Type
  Coffee Table
 • Diameter
  550 mm
 • Høyde
  410 mm

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot