Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Outlet
Følg oss

Tallerken-uker - Opptil 50% rabatt >

-19%

Barboy, Hvit

Barboy, designet av Verner Panton for Verpan. En fin og praktisk oppbevaringmøbel på fire hjul som består av tre skuffer i forskjellige størrelser.
Mer info
13 395 kr10 885 kr
Gratis frakt
Gratis frakt
Forventet leveringstid: 1-2 uker Forventet leveringstid: 1-2 uker
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Verpan Rullevogner & Serveringsvogner Bord Møbler

Verpan

Barboy, Hvit

13 395 kr10 885 kr

Produktinformasjon

Barboy, designet av Verner Panton for Verpan. En fin og praktisk oppbevaringmøbel på fire hjul som består av tre skuffer i forskjellige størrelser. En fleksibel flyttbar møbel som finnes i fire stilige farger - sort, hvit, blå og oransje. Laget av formet og lakkert MDF med tilhørende forkrommede metallhjul og en forkrommet knott på toppen. Barboys unike design gjør den ekstremt funksjonell, noe som betyr at den kan brukes både som en drikkevogn, et avlastende sidebord i stuen, eller alternativt som oppbevaring i et soverom eller en gang.

Verner Panton 1926 - 1998

Den kjente arkitekten og designeren Verner Panton var kjent for sin utrolige evne til å kombinere materialer og farger på en nyskapende måte. Panton hadde et unikt sinn og en god følelse for design og konsept. Han studerte på "Royal Academy of Fine Arts" i København før han begynte sin yrkeskarriere på Arne Jacobsens arkitektkontor. I løpet av sine aktive år skapte han en rekke vellykkede arbeider, som i dag har blitt designklassikere. Panton var blant annet involvert i produksjonen av den kjente stolen Myran i løpet av sin tid hos Arne Jacobsen.nte arkitekten og designeren Verner Panton var kjent for sin utrolige evne til å kombinere materialer og farger på en nyskapende måte. Panton hadde et unikt sinn og en god følelse for design og konsept. Han studerte på "Royal Academy of Fine Arts" i København før han begynte sin yrkeskarriere på Arne Jacobsens arkitektkontor. I løpet av sine aktive år skapte han en rekke vellykkede arbeider, som i dag har blitt designklassikere. Panton var blant annet involvert i produksjonen av den kjente stolen Myran i løpet av sin tid hos Arne Jacobsen. 

Om varemerket

Egenskaper

 • Produktnummer
  1006543
 • Lev. produktnummer
  930101-06
 • Varemerke
  Verpan
 • Designer
  Verner Panton
 • Farge
  Hvit
 • Hjul
  Ja
 • Materiale
  Metall, Lakkert MDF
 • Diameter
  380 mm
 • Høyde
  725 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (416)

Følg oss

© 2021 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt