product
variable_124990Dalby Knott, Polert Messinghttps://royaldesign.no/dalby-knott-polert?selectedPartNo=182459https://az666937.vo.msecnd.net/67/ab954652-76da-4190-ad57-fa29b52cac02InStock78NOK/innredning/innredning/kontor-smaoppbevaring/innredning/kontor-smaoppbevaring/knotter-beslagBeslag Design<p>Dalby knott fra Beslag Design har en luksuriøs farge og kommer i både polert messing, polert kobber og ubehandlet polert messing. Bestem selv hvor du vil plassere knotten, du kan med fordel matche med kroken Dalby for en fin helhet.</p> <ul> <li><strong>Polert messing <br /></strong> Denne designen er av polert messing, som er polert og lakkert og ikke eldes eller patineres med tiden. Dette ettersom belegget ikke lar materialet komme i direkte kontakt med luft eller andre elementer. <br /><br /></li> <li><strong>Ubehandlet polert messing <br /></strong> Polert messing - ikke lakkert. Denne designen er av polert blank messing som patineres og eldes over tid, da den ikke er lakkert. Ubehandlet messing får med andre ord en fin patina over tid. Sammenlignet med den lakkerte knotten kan man se, om man studerer nøye, at den lakkerte har en oljet overflate som skinner i blått.</li> </ul>78

Dalby Knott, Polert Messing

En sjarmerende liten knott i messing som kan brukes på kommoder, kjøkkendører eller garderobedører.
Les mer
78 kr
Velg materiale
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Dalby knott fra Beslag Design har en luksuriøs farge og kommer i både polert messing, polert kobber og ubehandlet polert messing. Bestem selv hvor du vil plassere knotten, du kan med fordel matche med kroken Dalby for en fin helhet.

 • Polert messing
  Denne designen er av polert messing, som er polert og lakkert og ikke eldes eller patineres med tiden. Dette ettersom belegget ikke lar materialet komme i direkte kontakt med luft eller andre elementer.

 • Ubehandlet polert messing
  Polert messing - ikke lakkert. Denne designen er av polert blank messing som patineres og eldes over tid, da den ikke er lakkert. Ubehandlet messing får med andre ord en fin patina over tid. Sammenlignet med den lakkerte knotten kan man se, om man studerer nøye, at den lakkerte har en oljet overflate som skinner i blått.

Egenskaper

 • Produktnummer
  182459
 • Lev. produktnummer
  339416-11
 • Varemerke
 • Farge
  Messing
 • Materiale
  Polert messing
 • Diameter
  25 mm
 • Dybde
  20 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot