product
variable_194501Eos Up Tak/Vegglampe Medium, Hvithttps://royaldesign.no/eos-up-tak-vegglampe-hvit?selectedPartNo=196045https://az666937.vo.msecnd.net/67/b0ecee17-77ad-4741-9df3-a884c1823b41InStock1101NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lamper/taklamperUmageEos Up tak/vegglampe fra Vita, designet av Søren Ravn Christensen. Med Eos Up har danske Vita skapt noe helt utenom det vanlige i belysnings-veien, dette er en lampe som er veldig enkel å like. Når man ser nærmere på den forstår man hvorfor. Lampen er håndlaget av tynt papir og vakre hvite fjær i ekte gåsedun, noe som gir lampeskjermen et svært elegant uttrykk.<br /><br />Eos Up gir en veldig myk, diffus og varm glans. Med det vakre lyset samt den runde og fluffy formen fjærene gir vil Eos definitivt myke opp rommets atmosfære og inntrykk. Eos Up monteres direkte i taket eller på veggen og er et perfekt tillegg for mindre rom. Lampen passer perfekt inn i stuen, soverommet eller lampen. Rengjøres enkelt med en hårføner.<br /><br />Det anbefales å bare bruke LED lyskilder til Eos lampeskjerm. Vanlige lyspærer kan bli for varme, noe som gjør rispapiret gult og tørt.1101

Eos Up Tak/Vegglampe Medium, Hvit

Eos Up er en fleksibel tak- eller vegglampe fra Vita. Noe helt utenom det vanlige innen belysning.
Les mer
1 101 kr
Velg diameter
Velg høyde
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Eos Up tak/vegglampe fra Vita, designet av Søren Ravn Christensen. Med Eos Up har danske Vita skapt noe helt utenom det vanlige i belysnings-veien, dette er en lampe som er veldig enkel å like. Når man ser nærmere på den forstår man hvorfor. Lampen er håndlaget av tynt papir og vakre hvite fjær i ekte gåsedun, noe som gir lampeskjermen et svært elegant uttrykk.

Eos Up gir en veldig myk, diffus og varm glans. Med det vakre lyset samt den runde og fluffy formen fjærene gir vil Eos definitivt myke opp rommets atmosfære og inntrykk. Eos Up monteres direkte i taket eller på veggen og er et perfekt tillegg for mindre rom. Lampen passer perfekt inn i stuen, soverommet eller lampen. Rengjøres enkelt med en hårføner.

Det anbefales å bare bruke LED lyskilder til Eos lampeskjerm. Vanlige lyspærer kan bli for varme, noe som gjør rispapiret gult og tørt.

Egenskaper

 • Produktnummer
  196045
 • Lev. produktnummer
  2140
 • Varemerke
 • Serie
 • Materiale
  Stål, Stoff, Gåsefjær
 • Sokkel
  E27
 • Diameter
  400 mm
 • Høyde
  150 mm
 • Maks watt
  15 W

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot