product
variable_129475Frame Ramme A4, Eikhttps://royaldesign.no/frame-ramme-a4-sort-v129475?selectedPartNo=191726https://az666937.vo.msecnd.net/67/64e63a5a-7819-48cb-b5dc-55e95a0f1aaaInStock366NOK/innredning/innredning/dekorasjon/innredning/dekorasjon/fotorammerMOEBE<p>Frame ramme med &aring;pen bakside. Stilren og funksjonell ramme i eik fra Moebe. Rammen best&aring;r av fire lister av eik, to skiver akrylglass og et gummib&aring;nd. Strikken holder rammen, samtidig som den brukes for opphenging. Rammen gj&oslash;r det mulig for deg &aring; vise frem dine fineste posters og bilder p&aring; best mulig m&aring;te. Takket v&aelig;re akrylglasset passer den ogs&aring; utmerket for t&oslash;rkede blomster og blader. Her har du alle muligheter til &aring; skape ditt eget kunstverk.</p> 366

Frame Ramme A4, Eik

A stylish frame from Moebe, with two pieces of acrylic glass.
Les mer
366 kr
Velg farge
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Frame ramme med åpen bakside. Stilren og funksjonell ramme i eik fra Moebe. Rammen består av fire lister av eik, to skiver akrylglass og et gummibånd. Strikken holder rammen, samtidig som den brukes for opphenging. Rammen gjør det mulig for deg å vise frem dine fineste posters og bilder på best mulig måte. Takket være akrylglasset passer den også utmerket for tørkede blomster og blader. Her har du alle muligheter til å skape ditt eget kunstverk.

Frame ramme med åpen bakside. Stilren og funksjonell hvit ramme fra Moebe. Rammen består av fire lister av aluminium, to skiver akrylglass og et gummibånd. Strikken holder rammen, samtidig som den brukes for opphenging. Rammen gjør det mulig for deg å vise frem dine fineste posters og bilder på best mulig måte. Takket være akrylglasset passer den også utmerket for tørkede blomster og blader. Her har du alle muligheter til å skape ditt eget kunstverk.

Egenskaper

 • Produktnummer
  191726
 • Lev. produktnummer
  FOUA4
 • Varemerke
 • Farge
  Eik
 • Materiale
  Eik, Akrylglass
 • Rom
  Barnerom, Soverom, Gang, Stue
 • Bredde
  12 mm
 • Høyde
  317 mm
 • Lengde
  230 mm

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot