product
variable_202473Håndlaget Krok, Hubrohttps://royaldesign.no/handlaget-krok?selectedPartNo=226663https://az666937.vo.msecnd.net/67/706fb0e8-48f6-4d57-9e62-22b0edd9d35aOutOfStock190NOK/mobler/mobler/oppbevaring-hyller/mobler/oppbevaring-hyller/knagger-krokerWildlife Garden <p>Slipp ville og tamme dyr inn i hjemmet ditt med disse håndsnekrede krokene fra Wildlife. Krokene er dekorert med forskjellige dyrehoder. En leken, personlig og sjarmerende måte å henge opp jakker i gangen på, de kan også brukes som kleskroker i soverommet. De sjarmerende dyrehodene er både skåret og malt for hånd i en naturtro design. Krokene er fine å kombinere med flere forskjellige dyr slik at man på en morsom måte kan vise hvilken krok som tilhører hvem.<br /><br />Leveres i en fin displaykartong. Leveres med et informasjonshefte om den respektive dyrearten. <br /><br /><strong>Funksjoner</strong></p> <ul> <li>Laget for hånd</li> <li>Håndskåret tre med en krok av bronsefarget metall.</li> <li>Penselmalt for hånd med miljøvennlige farger.</li> </ul>190

Håndlaget Krok, Hubro

Personlige og dekorative håndskårne kroker fra Wildlife Garden i form av ulike dyrehoder. Laget av tre med en bronsefarget metallkrok.
Les mer
190 kr
Velg variant
Forventet leveringstid: 6-8 uker Forventet leveringstid: 6-8 uker
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
Forlenget returrett til 31/1
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Slipp ville og tamme dyr inn i hjemmet ditt med disse håndsnekrede krokene fra Wildlife. Krokene er dekorert med forskjellige dyrehoder. En leken, personlig og sjarmerende måte å henge opp jakker i gangen på, de kan også brukes som kleskroker i soverommet. De sjarmerende dyrehodene er både skåret og malt for hånd i en naturtro design. Krokene er fine å kombinere med flere forskjellige dyr slik at man på en morsom måte kan vise hvilken krok som tilhører hvem.

Leveres i en fin displaykartong. Leveres med et informasjonshefte om den respektive dyrearten.

Funksjoner

 • Laget for hånd
 • Håndskåret tre med en krok av bronsefarget metall.
 • Penselmalt for hånd med miljøvennlige farger.

Egenskaper

 • Produktnummer
  226663
 • Lev. produktnummer
  WG501
 • Varemerke
 • Mål
  57x47x120 mm
 • Materialtext
  Håndskåret tre, malt for hånd i miljøvennlige farger
 • Rom
  Barnerom, Soverom, Gang, Uteplass

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot