product
variable_202473Håndlaget Krok, Gaupehttps://royaldesign.no/handlaget-krok?selectedPartNo=226664https://az666937.vo.msecnd.net/67/9ae2d9e1-07fa-4d5c-9d7a-7d43d471386bInStock179NOK/mobler/mobler/oppbevaring-hyller/mobler/oppbevaring-hyller/knagger-krokerWildlife Garden <p>Slipp ville og tamme dyr inn i hjemmet ditt med disse håndsnekrede krokene fra Wildlife. Krokene er dekorert med forskjellige dyrehoder. En leken, personlig og sjarmerende måte å henge opp jakker i gangen på, de kan også brukes som kleskroker i soverommet. De sjarmerende dyrehodene er både skåret og malt for hånd i en naturtro design. Krokene er fine å kombinere med flere forskjellige dyr slik at man på en morsom måte kan vise hvilken krok som tilhører hvem.<br /><br />Leveres i en fin displaykartong. Leveres med et informasjonshefte om den respektive dyrearten. <br /><br /><strong>Funksjoner</strong></p> <ul> <li>Laget for hånd</li> <li>Håndskåret tre med en krok av bronsefarget metall.</li> <li>Penselmalt for hånd med miljøvennlige farger.</li> </ul>179

Lagerrensing - Opptil 70% rabatt!

Håndlaget Krok, Gaupe

Personlige og dekorative håndskårne kroker fra Wildlife Garden i form av ulike dyrehoder. Laget av tre med en bronsefarget metallkrok.
Les mer
179 kr
Velg variant
Lagervare for umiddelbar levering Lagervare for umiddelbar levering
Sjekkboks
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Rask leveranse

Produktinformasjon

Slipp ville og tamme dyr inn i hjemmet ditt med disse håndsnekrede krokene fra Wildlife. Krokene er dekorert med forskjellige dyrehoder. En leken, personlig og sjarmerende måte å henge opp jakker i gangen på, de kan også brukes som kleskroker i soverommet. De sjarmerende dyrehodene er både skåret og malt for hånd i en naturtro design. Krokene er fine å kombinere med flere forskjellige dyr slik at man på en morsom måte kan vise hvilken krok som tilhører hvem.

Leveres i en fin displaykartong. Leveres med et informasjonshefte om den respektive dyrearten.

Funksjoner

 • Laget for hånd
 • Håndskåret tre med en krok av bronsefarget metall.
 • Penselmalt for hånd med miljøvennlige farger.

Egenskaper

 • Produktnummer
  226664
 • Lev. produktnummer
  WG502
 • Varemerke
 • Mål
  57x47x120 mm
 • Materialtext
  Håndskåret tre, malt for hånd i miljøvennlige farger
 • Rom
  Barnerom, Soverom, Gang, Uteplass

Populære produkter

Trustpilot

Vi har score null av 10 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot