Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Mer fra RoyalDesign.no
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Gavekort
Rom
Følg oss
product
variable_236605Iceland Mariposa Butterfly Stol, Shorn White/Blackhttps://royaldesign.no/iceland-mariposa-butterfly-stol-shorn-black?selectedPartNo=233289https://az666937.vo.msecnd.net/67/d91dbfbd-3a2e-4dcd-8cb1-e5692fb30087OutOfStock7953NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerCuero<p>Iceland Mariposa Butterfly Stol, en ekte klassiker i ny årgang både når det gjelder modell og materiale. Stolen er mye større enn originalen, noe som gjør den enda mer behagelig å sitte i. Lammeskinnet kommer fra Island og er veldig nøye utvalgt. Stolen er produsert i Småland, med et stort fokus på håndverk og miljøtenkning. Underdelen er laget av solid svensk stål som er ekstra hardt. Ettersom lammeskinnet er et naturlig materiale vil hver stol få et unikt utseende. Om du tar godt vare på stolen vil den vare i generasjoner, takket være den fantastiske kvaliteten. Dette designikonet brukes mye på kontorer, hoteller, kunstutstillinger, i interiørmagasiner og selvsagt i private hjem. Lammeskinnet er tilgjengelig i flere forskjellige farger, korthåret (Shorn) eller langhåret (Wild) skinn og med sort eller krom ramme. I samme modell finnes også Pampa Mariposa, som er kledd med italiensk skinn av høy kvalitet. Det finnes også krakker i flere forskjellige utførelser for å kombinere med disse stolene.</p> <p><strong>Bra å vite:</strong></p> <ul> <li>Ekte naturlig islandsk lammeskinn</li> <li>Organisk</li> <li>12 mm svensk stål</li> <li>Gulvbeskyttelse</li> <li>Leveres flatpakket</li> </ul>9356CAMPAIGN

En lys deal! 10-20% rabatt på belysning! >>

Kampanje
-15%

Cuero

Iceland Mariposa Butterfly Stol, Shorn White/Black

Nyt den luksuriøse og koselige følelsen av å krype opp i denne herlige stolen. Perfekt når du vil sitte å nyte varmen fra peisen når det er mørkt og kaldt ute.
Mer info
9 356 kr7 953 kr
Forventet leveringstid: 6-8 uker Forventet leveringstid: 6-8 uker
Velg farge
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Lenestoler Lenestoler & SittepufferMøbler

Cuero

Iceland Mariposa Butterfly Stol, Shorn White/Black

9 356 kr7 953 kr

Produktinformasjon

Iceland Mariposa Butterfly Stol, en ekte klassiker i ny årgang både når det gjelder modell og materiale. Stolen er mye større enn originalen, noe som gjør den enda mer behagelig å sitte i. Lammeskinnet kommer fra Island og er veldig nøye utvalgt. Stolen er produsert i Småland, med et stort fokus på håndverk og miljøtenkning. Underdelen er laget av solid svensk stål som er ekstra hardt. Ettersom lammeskinnet er et naturlig materiale vil hver stol få et unikt utseende. Om du tar godt vare på stolen vil den vare i generasjoner, takket være den fantastiske kvaliteten. Dette designikonet brukes mye på kontorer, hoteller, kunstutstillinger, i interiørmagasiner og selvsagt i private hjem. Lammeskinnet er tilgjengelig i flere forskjellige farger, korthåret (Shorn) eller langhåret (Wild) skinn og med sort eller krom ramme. I samme modell finnes også Pampa Mariposa, som er kledd med italiensk skinn av høy kvalitet. Det finnes også krakker i flere forskjellige utførelser for å kombinere med disse stolene.

Bra å vite:

 • Ekte naturlig islandsk lammeskinn
 • Organisk
 • 12 mm svensk stål
 • Gulvbeskyttelse
 • Leveres flatpakket

Egenskaper

 • Produktnummer
  233289
 • Lev. produktnummer
  1101
 • Farge
  Hvit, Shorn White
 • Materiale
  Stål, Skinn
 • Bredde
  870 mm
 • Dybde
  860 mm
 • Høyde
  920 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  09-17

Varemerker

Vise alle (398)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt