Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Jul
Følg oss
product
131563Ildkurv Original, Ubehandlet Stålhttps://royaldesign.no/ildkurv-original-ubehandlet-stalhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/5363998e-0848-46f8-a410-ae8976284956OutOfStock2282NOK/utemobler-utemiljo/utemobler-utemiljo/hage/utemobler-utemiljo/hage/ildkurver-ildfatRöshultsEldkorg Original, en svensk håndlaget kurv av ubehandlet stål fra Röshults. Bålkurven som er Röshults første produkt, kan stå ute hele året og spre lys og varme om vinteren og bli et vakkert blikkfang på sommerfesten. Merk at kurven er ubehandlet og vil takket være det å få en vakre rustet overflate etter en tid utendørs. <br/><br/>Du kan kjøpe en bunnplate av galvanisert blikk for å beskytte underlaget samt en stolpe for høy montering. Se bilder. Sikkerhets platen og stangen er ikke nødvendig for bruk og er ikke inkludert når du kjøper Eldkorg Original. <br/><br/>Bålkurvens historie er flere årtusener lang. En av de mest kjente bålkurvene ble plassert i fyrtårnet på Pharos – ett av de syv underverker i antikken. Bålkurven var synlig fra langt unna og fungerte som veiledning for sjømenn og deres fartøy.2282

Høstyr! Opptil 50% rabatt på design! >>

Ildkurv Original, Ubehandlet Stål

Vakker og robust bålkurv for utendørs bruk.
Mer info
2 282 kr
Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Röshults Ildkurver & Ildfat HageUtemøbler & Utemiljø

Röshults

Ildkurv Original, Ubehandlet Stål

2 282 kr

Produktinformasjon

Eldkorg Original, en svensk håndlaget kurv av ubehandlet stål fra Röshults. Bålkurven som er Röshults første produkt, kan stå ute hele året og spre lys og varme om vinteren og bli et vakkert blikkfang på sommerfesten. Merk at kurven er ubehandlet og vil takket være det å få en vakre rustet overflate etter en tid utendørs.

Du kan kjøpe en bunnplate av galvanisert blikk for å beskytte underlaget samt en stolpe for høy montering. Se bilder. Sikkerhets platen og stangen er ikke nødvendig for bruk og er ikke inkludert når du kjøper Eldkorg Original.

Bålkurvens historie er flere årtusener lang. En av de mest kjente bålkurvene ble plassert i fyrtårnet på Pharos – ett av de syv underverker i antikken. Bålkurven var synlig fra langt unna og fungerte som veiledning for sjømenn og deres fartøy.

Om varemerket

Egenskaper

 • Produktnummer
  131563
 • Lev. produktnummer
  100000
 • Varemerke
  Röshults
 • Farge
  Stål
 • Leveres montert
  Nei
 • Materiale
  Stål
 • Materiale beskrivelse
  Untreated steel
 • Tåler oppvaskmaskin
  Nei
 • Vanntett
  Nei
 • Diameter
  300 mm
 • Høyde
  700 mm
Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

 • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (401)

Følg oss

© 2020 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt