Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Belysningsguide
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Gaveideer

Gavene for alle anledninger

Det er noe helt spesielt ved å gjøre noen lykkelig med en fin gave. Det er en gest som sier mye mer enn selve gaven, en gest som viser varme, omtanke og kjærlighet. Tenk å kunne gi en gave som holder over tid og som kan gi glede i mange år etterpå.

Det finnes mange anledninger for å gi en gave; til det nygifte paret, familiens elskede tilskudd, studenten som starter et nytt eventyr. Eller kanskje helt enkelt fordi du vil vise litt ekstra oppmerksomhet til noen som fortjener det.

I vårt omfattende utvalg med kjære designklassikere og nye favoritter har du alle muligheter til å finne en gave. Uansett hvem som skal få den, når den skal gis eller hvilket budsjett som er tilgjengelig. Du finner alt fra den klassiske serien Carat fra Orrefors, til smykker for den trendbevisste og kasserollene for den nyinnflyttede.

Dåpsgaver og gaver til større barn

La oss feire de små med design som lever hele livet. Fra vakre dåpsgaver til inspirerende innredning og detaljer til barnerommet. Design som de kanskje vil ha glede av hele livet.

Sortimentet vårt gir deg stor valgmulighet for gaver til barn i alle aldre.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Belysningsguide Nyheter Julebutikken Inspirasjon