Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Gaveideer

Gavetips til Valentinsdagen

Gavetips til henne

Hvis du leter etter en Valentinsdag gave til henne har du kommet til riktig sted! Her finner du tidløse gaver som lysestaker, vaser, potter og dekorativt tilbehør. Vi har også et bredt utvalg av smykker, som alltid er en vellykket gave!

Gavetips til han

Her har vi samlet de beste tipsene våre til Valentinsdag gaver til han. Liker han å lage mat? Da kan det hende at et skinnforkle passer, eller en ny kjøkkenkniv? Vi har også mye stilig tilbehør, som mansjettknapper, armbånd og klokker.

Gi bort et gavekort

Finnes det for mye deilig å velge blant? Da er nok et gavekort akkurat det du trenger. Det settes det alltid pris på! Da kan dine nære og kjære velge og vrake i fred og ro.

Hvorfor feirer vi Valentinsdagen?

Valentinsdagen er 14. februar hvert år. Høytiden stammer fra middelalderens Frankrike og England og tradisjonene som oppstod rundt Saint Valentin. Tradisjonen om å feire dagen i kjærlighetens tegn oppsto først etter middelalderen, gjennom en skikk der man satt ungdommene sammen i par for lekene og dansene i det kommende året. Dette førte til mange tanker blant unge gutter og jenter, som var spent på hvem de ville få som sin Valentine og dermed ha som partner under året.

Valentinsdagen feires vanligvis i romantikkens tegn, med ekstra omsorg for noen du er glad i - som en partner, nær venn eller familiemedlem. Det er ikke uvanlig at man viser sin takknemlighet gjennom blomster, brev eller en fin gave.

Gi litt ekstra oppmerksomhet til den du er glad i

All ære til roser og sjokolade - men vil du ikke heller ha en gave som varer livet ut? Uansett om du er ute etter en Valentinsdagsgave til kjæresten, bestevennen eller lillebroren din tror vi at vi har noe for deg. Vi er her for å gi våre beste gavetips til Valentinsdagen, med et bredt utvalg av fine gaver som passer perfekt å gi til din favorittperson.

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17
  • Lukket Torsdag 26. mai. Kristi Himmelfartsdag

Varemerker

Vise alle (440)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt