Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Bestselgere
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Innred med belysning - rom for rom

Synes du det er vanskelig å få til belysningen hjemme? I denne guiden kan du lese om hva du bør vurdere når du velger lamper for stue, soverom, gang, kjøkken og bad.

Belysning i entréen

Entréen til huset skal både være praktisk og innbydende, og riktig lys kan være avgjørende for inntrykket entréen gir. I entréen er det behov for justerbar og funksjonell belysning både for å kunne finne det du trenger under mørke morgener og for å kunne skjule feil når du ikke vil at de skal være synlige.

En dimbar taklampe er å foretrekke, slik at du enkelt kan justere lysstyrken basert på behov. For å få entréen til å føles hjemmekoselig, kan det være lurt å supplere med flere lyspunkter. Her er et par tips om hva slags belysning som passer i entréen.

Alternativer til den klassiske takpendelen

Hvis du ikke har veldig høye tak, kan det være praktisk å unngå hengende pendler, derfor kan et takplafond være et godt valg av taklampe til entréen. Taket gir god, generell belysning og belyser også en større del av taket, noe som gjør at rommet føles mer romslig.

Spotlights er et annet alternativ som utfordrer den klassiske takpendelen. Velg en variant med justerbare spotlights, slik at du kan velge hvor du vil rette lyset. Kanskje du vil belyse skapet eller speilet? Punktbelysning gjør at du ser bedre ut i speilet og det fanger flere vinkler og konturer enn en klassisk taklampe.

Gjør det hjemmekoselig med dekorative lys

En dekorativ vegglampe som utfyller et speil eller et maleri, vil bidra til å skape plass og få rommet til å føles større. Dekorative lys gir også en koselig følelse som er vanskelig å oppnå kun med generell belysning.

Hvis du har plass til en benk eller et avlastningsbord, kan det være fint med en bordlampe i entréen. Det vil bli en stilig interiørdetalj som vil bidra til å skape stemning. I en vegghylle kan en bærbar lampe som tar litt mindre plass, komme til nytte.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemøbler Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Designere Om oss Gavekort Nyheter Bestselgere Alltid god pris Inspirasjon Outlet