Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Elektronikk møter design – Guide til stilrene hjem med moderne teknologi

Å la elektronikken stå i sentrum har lenge vært unaturlig for interiørinteresserte. Istedenfor har det heller vært ansett som en kunst å skjule den. Sammen med Samsung rendyrker vi elegant elektronikk for designinteresserte og viser hvordan du kan gjøre den til en del av din personlige interiørstil.

Det er ikke lenge siden elektronikken i hjemmet ble valgt ut fra skjermstørrelse eller oppløsning, og all elektronikk så mer eller mindre lik ut. Men etter hvert som teknologien har blitt en stadig mer naturlig del av livet og hjemmet vårt, har den også utviklet seg og det er nå mulig å la den være med på å uttrykke vår individuelle interiørstil. Men med elektronikk som smelter inn som et designmøbel og tilpasser seg bildeveggen er det i dag enkelt å kombinere moderne teknologi og et elegant hjem. Så hvordan skal du tenke, og hva passer best hjemme hos deg? Tone Kroken guider deg til et elegant og moderne hjem der smart teknologi passer inn i interiøret.

Flyttbar elektronikk gir mulighet for mer sosiale rom

TV-en har lenge vært et midtpunktet i mange stuer. Den klassiske TV-veggen blir ofte det sentrale stedet som alle møbler tilpasses rundt. I dag, hvor teknologi er en integrert del av livene våre og der stuen først og fremst er en sosial møteplass, er det smart å velge en TV som er fleksibel når det gjelder plassering og at den også passer inn med det øvrige interiøret. På den måten binder man ikke opp bestemte vegger og møblene kan plasseres fritt.

Å ha en TV som kan flyttes rundt gjør det mulig å variere interiøret i stuen etter hva du vil bruke rommet til. Med stilren design kan elektronikken få ta plass som et møbel og matche rommets fargeskala for å skape et mykt inntrykk.

Samsung The Serif TV
Med Samsung The Serif blir TV-en til et designmøbel som kan flyttes rundt eller plasseres på en hylle eller et bord, Med sitt gjennomtenkte design er dette et produkt som er elegant fra alle kanter. Skapt av de franske designbrødrene Bouroullec.
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon