Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Elektronikk møter design – Guide til stilrene hjem med moderne teknologi

Å la elektronikken stå i sentrum har lenge vært unaturlig for interiørinteresserte. Istedenfor har det heller vært ansett som en kunst å skjule den. Sammen med Samsung rendyrker vi elegant elektronikk for designinteresserte og viser hvordan du kan gjøre den til en del av din personlige interiørstil.

Det er ikke lenge siden elektronikken i hjemmet ble valgt ut fra skjermstørrelse eller oppløsning, og all elektronikk så mer eller mindre lik ut. Men etter hvert som teknologien har blitt en stadig mer naturlig del av livet og hjemmet vårt, har den også utviklet seg og det er nå mulig å la den være med på å uttrykke vår individuelle interiørstil. Men med elektronikk som smelter inn som et designmøbel og tilpasser seg bildeveggen er det i dag enkelt å kombinere moderne teknologi og et elegant hjem. Så hvordan skal du tenke, og hva passer best hjemme hos deg? Tone Kroken guider deg til et elegant og moderne hjem der smart teknologi passer inn i interiøret.

Flyttbar elektronikk gir mulighet for mer sosiale rom

TV-en har lenge vært et midtpunktet i mange stuer. Den klassiske TV-veggen blir ofte det sentrale stedet som alle møbler tilpasses rundt. I dag, hvor teknologi er en integrert del av livene våre og der stuen først og fremst er en sosial møteplass, er det smart å velge en TV som er fleksibel når det gjelder plassering og at den også passer inn med det øvrige interiøret. På den måten binder man ikke opp bestemte vegger og møblene kan plasseres fritt.

Å ha en TV som kan flyttes rundt gjør det mulig å variere interiøret i stuen etter hva du vil bruke rommet til. Med stilren design kan elektronikken få ta plass som et møbel og matche rommets fargeskala for å skape et mykt inntrykk.

Samsung The Serif TV
Med Samsung The Serif blir TV-en til et designmøbel som kan flyttes rundt eller plasseres på en hylle eller et bord, Med sitt gjennomtenkte design er dette et produkt som er elegant fra alle kanter. Skapt av de franske designbrødrene Bouroullec.

Høyttalere er ikke et produkt som naturlig har forgylt interiøret tidligere eller noe man har ønsket å fremheve i et rom. Likevel ønsker man at lyden skal være der naturlig og selvfølgelig av høyeste kvalitet. I dag finnes det flere høyttalere og lydprodukter til TV-en med gjennomtenkt design slik at de naturlig smelter inn i hjemmet og interiøret.

Samsung S-Series Soundbar har en tidløs design som går i ett med interiøret.
Høyttalerens rene linjer i kombinasjon med avansert teknologi går hånd i hånd med lydfølelsen som fyller hele rommet.

Elektronikk i harmoni med hemmet

Den store svarte skjermen kan i mange tilfeller oppleves forstyrrende når den ikke brukes. TV-en smelter ikke inn i interiøret og skjermen oppleves som et svart hull. Hvis du ønsker å plassere en TV i soverommet, en plass for hvile, eller ganske enkelt skape en stue der elektronikken også̊ kan skjules, passer det godt med en TV som går i ett med interiøret. I dag kan TV-en for eksempel bli en naturlig del av bildeveggen og forvandles til et digitalt kunstverk når den er avslått. Med et stort utvalg av kunst og forskjellige rammer kan TV-en bli ett kunstverk som uttrykker personlig interiørstil og smak.

Ved å la TV-en fungere som et kunstverk eller bli en del av en større bildeveggen kan du unngå det bruddet som en stor TV-skjerm ellers ofte blir i hjemmet. Du kan velge kunst på TV-en som passer perfekt til din øvrige interiørstil eller velge motiver som skiller seg ut for å få effekt. Å bytte ut kunsten er også en enkel måte å fornye rommet på.

Samsung The Frame tryller skjermen bort fra veggen ved å forvandle den til et bilde. Skjermsensorene måler romlyset og justerer skjermen for å etterligne et lerret når det ikke er på. I Samsung Art Mode finnes det over 1200 kunstverk å velge mellom.

La elektronikken sette farge på interiøret

Det er lett å gå den diskrete retningen når du velger elektronikk til hjemmet, men med en ny design kan elektronikken også brukes til å tilføre hjemmet farge. Elektronikk trenger ikke lenger være svart, hvit eller i rustfritt stål. Med nye fargeskalaer og materialvalg kan du både matche og legge til farge for å skape et personlig uttrykk.

"Hvis du lar kjøleskapet eller TV-en sette farge på hjemmet, kan det legge til en lekende, men også sofistikert stil, avhengig av hvilken farge du velger. Det vil være en ekstra variabel som kan bidra til ditt øvrige interiør og la teknologien stå alene som et møbel."
Med den elegante designen kan Samsung Bespoke tilføre farge til kjøkkenet eller stå alene i spisestuen. Den er tilgjengelig i forskjellige materialer med matt eller blank overflate, og med en rekke forskjellige farger som kan kombineres for å matche din personlige interiørstil.
En mindre versjon av Samsung The Frame passer også perfekt i spisestuen.

Elektronikk for compact living

For de som føler at de lever trangt kan det være vanskelig å finne plass til teknologi og elektronikk. Det er ofte ikke nok vegger til alt man ønsker å ha fremme. Når TV-en skal plasseres i tenåringsrommet eller i en liten leilighet, kan en TV som kan flyttes rundt hjelpe til med å frigjøre plass. Med god lyd i TV-en kan du også hoppe over høyttalersystemet og spare enda mer plass. TV-en blir et knutepunkt som du kan bruke til å spille musikk eller se favorittseriene dine. Det passer spesielt godt på tenåringsrommet. For de som bruker mye tid på mobilen og vil bruke TV-en som en ekstra flate, kan en roterbar skjerm også være smart siden man da kan se innhold i både liggende og vertikalt format.

– Å innrede små rom handler om å tenke smart, prøve å kombinere flere funksjoner i samme møbel, eller i dette tilfellet teknologi. Ved å velge en TV som både er flyttbar og som kan fungere som et lydanlegg eller en utvidelse av mobiltelefonen, kan du få alt i ett og dermed også enda mer ut av rommet.

Samsung Sero er Samsungs første roterbare TV som kan vise mobilinnhold og bilder i vertikal modus. Det integrerte lydsystem har utrolig klar lyd og dyp bass, og TV-en kan enkelt flyttes rundt og plasseres hvor som helst i rommet.

Les videre
Fem tips for å innrede med elektronikk

Utforsk sortimentet vårt fra Samsung

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon