Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Finn riktig belysning for hjemmet ditt

Å finne rett belysning til hjemmet er ikke alltid lett. Vi har noen tips på hva du kan tenke på, når du leter etter den nye lampen din!

Mange synes belysning er blant det vanskeligste å lykkes med i hjemmet sitt. Riktig belysning kan utgjøre hele forskjellen i et rom, uansett hvordan du velger å dekorere resten. Selvfølgelig finnes det ingen universell løsning som passer til alle hjem og rom, men med noen få enkle tips håper vi at vi kan gjøre planleggingen din litt enklere.

Variasjon

For å skape et behagelig lys i et rom trenger man variasjon. Våg å eksperimentere med plassering, størrelse og styrke på lyskildene. For et mindre rom passer det vanligvis best med fem til syv lyskilder, mens et større rom kan kreve opp til 10 lyskilder for å få en atmosfærisk følelse. Det kan høres ut som mye, men med riktig variasjon blir det ikke overveldende. Selvfølgelig trenger du ikke å ha alle lampene tent samtidig.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon