Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Slik skaper du hotellfølelse hjemme

Krispe hvite laken, høye gardiner, myke håndklær og velduftende såper - ta en kikk på våre tips på hvordan du med enkle midler kan få til en luksuriøs hotellfølelse hjemme!
Hotellfølelse i soverommet

For å få en luksuriøs hotellfølelse i soverommet, er valget av tekstiler nøkkelen til fremgang. Gjennom å innrede med tekstiler i nøytral fargeskala av høy kvalitet, skaper du den rene, myke følelsen som hører hotellrommet til. Skipp overkastet og la lakenet og putevaret synes - legg istedenfor et pledd ved sengens fotende.

Lyse laken

Velg kritthvite laken for den klassiske hotell-looken, eller lyse linlaken for den mer avslappede innredningen du kan se på mindre boutique-hotell. Vil du ha en mer autentisk hotellfølelse, kan det være verdt å børste av klesrullen i vaskestuen - ingenting slår følelsen av nyrullede, glatte laken!

Generøst med puter

Ikke vær gjerrig med antallet puter. For den rette hotellfølelsen trengs et generøst antall, som gjør at sengen ser uimotståelig innbydende ut. Grunne med avlange puter som gir bra støtte, følg opp med store, myke, generøse puter og avslutt med en klassisk hodepute.

Baderomsluksus

Størrelsessorterte, velfoldete håndklær er en hotell-luksus som er veldig enkel å få til hjemme i ditt eget baderom. Oppbevar håndklærne dine i pene hauger som er synlige på et sidebord i baderommet, ved siden av et duftelys eller duftepinner.

Småoppbevaring og baderomsdetaljer

Småoppbevaring i form av esker og bokser i luksuriøse materialer som marmor, messing og glass, gjør at du kan holde orden på baderomsartiklene, samtidig som detaljene pryder baderommet. En såpepumpe i keramikk eller metall setter prikken over i'en.

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon