Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Følg oss
Guider

Oppbevar smart og pent

Bra oppbevaring skaper orden såvel i hjemmet som i sinnet. Men det er ikke alltid helt lett å vite hvordan man skal få til bra oppbevaringsløsninger. Som en liten hjelp på traven, gir vi deg her våre beste tips på pen og praktisk oppbevaring for hjemmets alle rom.

Det viktigste for å lykkes med oppbevaringen din er å investere tid og engasjement i oppbevaringsløsningene dine. Vurder nøye hvordan nettopp dine oppbevaringsbehov ser ut og pass på å utnytte de små overflatene også. Gi hver sak en bestemt plass og legg alltid tilbake sakene på plassen sin, etter at de er blitt brukt. På den måten slipper du at ting blir spredt over hele hjemmet og vet alltid hvor de er når du trenger dem.

Artikeln publicerades 2020-08-25

Gangoppbevaring

Oppbevaring i gangen er alltid litt lurt - mange ganger er små, men den er også et av rommene der vi har størst behov for oppbevaring. Vær nøye med å bruke all plass i rommet. Bruk en hattehylle eller kleshenger og montér en knaggerekke eller knopper for ekstra plass til å henge ting. Hvis gangen er veldig liten kan en vegghengt skohylle være fordelaktig – då føles gulvet mer åpent og blir dessuten lettere å rydde og rengjøre. I en større gang kan det være deilig med en sitteplass. Hvorfor ikke investere i en benk med skjult oppbevaring?

Hva gjelder små, løse gjenstander, anbefaler vi at du investerer i noen kurver. Merk gjerne kurvene med små lapper eller bilder, så blir det enda lettere å holde orden! Plukk unna ting som ikke er i sesong eller som du ikke har behov av akkurat nå - det kommer til å spare deg mye plass. Gjør i stand en plass for ting som brukes daglig, som nøkler og lommebok. Klongs vakre Gömma er perfekt for dette formålet!

Oppbevaring for stuen

Til stuen finnes det fantastisk mange oppbevaringsmuligheter. Begynn med å vurdere om du vil ha en åpen eller skjult oppbevaringsløsning. Vil du gjemme unna alle småting eller kabler, bør du satse på en skjenk eller tv-benk med oppbevaring, som for eksempel denne stilige mediabenken fra Decotique. Det går også å finne andre møbler med skjult oppbevaring, alt fra sittepuffer til sidebord og sofabord med skuffer som får plass til mye.

Foretrekker du en åpen oppbevaringsløsning, finnes det også flere veier å gå. Med sofaen plassert fritt i rommet, skaper du for eksempel en perfekt plass til en lav hylle bak sofaryggen. En bokhylle som står alene blir en bra romdeler, om du for eksempel har en åpen planløsning til kjøkkenet eller en sovealkove.

Hold orden i sofaen - kjøp en eller flere fine kurver der du legger ekstra puter, tepper og pledd, så ser rommet på en gang mer velorganisert ut.

Oppbevaring i soverommet

Soverommet er et sånt rom der det er viktig å ta vare på all plass for å optimere oppbevaringen. Tenk nøye igjennom garderobeinnredningen - ofte går det an å bygge på med doble stenger på høyden, avdelere i skuffene og hengende oppbevaring på innsiden av garderobens dører.

Oppbevar smart under og rundt sengen. Det finnes mange smarte bokser på hjul, med eller uten lokk, som er tilpasset for å kunne skyves under sengen. Skaff et sengebord med oppbevaring, for å enkelt kunne gjemme unna småting som forstyrrer helhetsinntrykket.

Baderomsoppbevaring

I baderommet da? Her finnes det kanskje begrenset med oppbevaringsmuligheter. I et romslig baderom er det fint å stille et vakkert vitrineskap eller skap for å oppbevare håndklær, toalettruller, smykker og kremer i. Legg til en slyngende plante for en ekstra koselig effekt i hjemmet.

I et mindre baderom er det bra å tenke på hva som egentlig må finnes der. Oppbevar påfylling av av baseprodukter et annet sted og fyll på i baderommer ved behov, istedenfor å proppe hyllene fulle. Kjøp oppbevaringsesker, gjerne gjennomsiktige, og still de i baderomsskapet. På den måten er det enkelt å se hvor allting står og du får mest sannsynlig mer plass. Glem heller ikke bort å bruke innsiden av baderomsdøren til å henge opp håndklær og morgenkåper på - med hjelp av en pen dørhengt krokrekke.

Kjøkkenoppbevaring

I kjøkkenet finnes det ofte ganske mye oppbevaring fra start. Utnytt skuffene som finnes og del gjerne kjøkkenskuffene i mindre seksjoner for maksimal plass.

Tenk på å utnytte rommets romslighet. Kanskje har du plass til en frittstående kjøkkenøy, en hyllekombinasjon eller noen få hylleplater? Et par godt utvalgte kopper, tallerkener og glass gjør seg veldig fint i en åpen oppbevaring i kjøkkenet. Bruk en stang, et gitter eller en tavle til å henge dine kjøkkentilbehør på - det sparer plass i skuffene og gir en god oversikt.

Glem heller ikke bort plassen under oppvaskbenken! Med hjelp av en stang under oppvaskbenken, får du enkelt unna sprayflasker og oppvaskkluter som kan være litt triste å alltid ha fremme.

Baderomsoppbevaring

Oppbevaring til barnerommet har nok ingen noensinne hatt for mye av. Ta sjansen og invester i riktig bra garderober til barnerommer, der du enkelt kan merke hyllene og skuffene etter hva de inneholder. Rens ut regelmessig, så slipper utvokste klær og saker ta unødig plass.

Til leketøy, kosedyr, pusleting og andre småsaker anbefaler vi at du satser på stabelbare bokser og esker som enkelt kan oppbevares på gulvet eller i en hylle. Velg lave hyller til sånt som brukes ofte, slik at barnet selv kan nå, uten å risikere og velte ut alt på gulvet. En god idé er å merke boksene med bilder, slik at barnet selv kan hjelpe til å holde orden. Her finner du mengder av fine oppbevaringsbokser i lekne farger og mønstre.

Oppbevaring til hjemmekontoret

Hjemmekontoret har aldri vært så aktuelt som nå, noe som også gjør det viktigere enn noensinne å holde orden der. Gi deg selv gode muligheter til arbeidsro ved å satse på smidige oppbevaringsløsninger til alle småsaker. Har du plass til en kommode under skrivebordet, så er det en bra oppbevaringsløsning for såvel papir som penner, laptopen og småting.

Om plassen under skrivebordet er begrenset, anbefaler vi også her å bygge på høyden. Installér én eller flere hylleplater ovenfor skrivebordet og sats på bokser og esker istedenfor, for å oppbevare de viktigste tingene dine i. Med en tidsskriftsamler får du orden på viktige papirer og aviser, som du vil spare – eller hvorfor ikke satse på en oppslagstavle? Met et par fine kroker og klemmer skaper du enkelt en skikkelig pen innredningsdetalje, samtidig som du holder orden. Denne, for eksempel, er fra Monograph, og er dessuten magnetisk!

Shop våre oppbevaringsløsningene her
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17

Varemerker

Vise alle (436)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt