Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Oppgrader badet - 5 enkle tips

Mørke og kaldt vær gir oss mer tid innendørs og da er det på tide på med litt egenpleie på et ekstra koselig bad! I denne guiden tipser vi om 5 enkle tips for å få den avslappende spa-følelsen på badet.

1. Myke tekstiler

Ta et godt badehåndkle rundt deg etter en lang dusj eller bruk et gjestehåndkle til å tørke deg etter toalettbesøket. Myke tekstiler er alfa og omega for å få badet til å føles hjemmekoselig. En herlig baderomsmatte blir en detalj som kan forsterke innredningen din og samtidig beskytter den mot kalde gulv – det er spesielt godt om du ikke har gulvvarme.

Sats på koselige morgenkåper og fluffy, deilige håndklær for å få hotellfølelsen. Har du vanskelig for å bestemme deg for hvilke håndklær du skal kjøpe, så råder vi deg til å lese vår håndkleguide, der du får tips om ulike materialer, stiler og størrelser som kan være avgjørende for ditt valg av håndkle.

2. Luksuriøse dufter

Et velduftende bad skaper god stemning med en gang – de som vet, de vet. En eksklusiv såpe med tilhørende lotion kan gjøre hele forskjellen når det gjelder opplevelsen på badet. Eller hvorfor ikke tenne et luksuriøst duftlys når du har gjester på besøk – vi lover at det gjør det lille ekstra for følelsen på badet.

I tillegg til såpe og duftlys kan du tilføre duft ved hjelp av en diffuser eller duftpinner. I vårt sortiment av romdufter finner du mange muligheter som kan skreddersy duften etter hva du liker. Avslappende lavendel, røkt eik eller søt, blomstrete rose? Du velger!

Håndklær fra Lexingtons kolleksjon Hotel
Meraki duftlys og duftpinner
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon