Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Belysningsguide
Nyheter
Julebutikken
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Guider

Solcelleguide - vedlikeholdsråd og funksjoner

Solcellebelysning er en utmerket måte å utnytte solenergi til å lyse opp uteplassen, balkongen eller hagen din. Det er miljøvennlig, kostnadseffektivt og enkelt fordi strøm og kabler ikke er nødvendig. La oss veilede deg gjennom solcellelampens ulike funksjoner og fordeler!

Det finnes ulike varianter av solcelleprodukter, alt fra funksjonelle og tekniske spotlights med høy lumen til stemningsfremmende dekorasjonslamper som vil passe i de fleste utemiljøer. Felles for alle solcelleproduktene er at de trenger sollys for å fungere.

Plassering

Inne i solcelleproduktet er det batterier som lades opp ved hjelp av solen. For å få lampen til å lyse lenge, trenger den så mye sol som mulig i løpet av dagen. Solcellepanelet må rettes mot solen for å oppnå maksimal effekt. Det er viktig å huske på at annen fast belysning eller gatebelysning ikke må lyse på panelet, fordi solcellelampen vil tro at det er lyst og ikke lyse selv om det er kveld.

Flere solcellelamper på spisebordet blir en koselig detalj!
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Belysningsguide Nyheter Julebutikken Inspirasjon