Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Servise & borddekking
Innredning
Belysning
Møbler
Kjøkkenet
Tekstil & Tepper
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Rom
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Nyheter

Høstens nyheter 2023 pt1

Vi ønsker ikke å gi helt slipp på sommeren ennå, men ønsker varmt velkommen til høstens nye interiørnyheter. Vi forelsker oss i massevis av belysning, møbler og interiørdetaljer. Myke former, farger som skaper dybde og materialer som får oss til å ønske å bli hjemme. Endelig kan vi dele høstfavorittene for 2023 med dere! Og dette er ikke alt – snart kommer det enda flere nyheter!
Si hei til HAY

HAY er en fremstående dansk møbelbutikk som ble grunnlagt i 2002 av Mette og Rolf Hay. Selskapet er kjent for minimalistisk og moderne design, noe som har resultert i en vellykket blanding av skandinavisk estetikk og funksjonalitet. HAY tilbyr et bredt utvalg av møbler, belysning og interiørdetaljer som preges av enkelhet, farge og funksjon. Merket har samarbeidet med flere kjente designere og arkitekter, noe som bidrar til fortsatt popularitet og innflytelse i designverdenen.

I høst skuffer de oss ikke, med nyheter som blant annet Apex - den fleksible arbeidslampen Arcs - dristige innredningsdetaljer og Chisel - en herlig massiv loungestol for alle