Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Nyheter
Varemerker
Outlet
Følg oss
Nyheter

Mummi feirer 75 år med #OURSEA

I 1945 ble den første av mange historier om den elskede karakteren Mummitrollet og hans familie publisert. I 2020 feirer denne verdenssuksessen 75 år. I stedet for å feire med pomp og prakt, velger selskapet Moomin Characters å feire med en kampanje som har som mål å redde en bølgende kulturarv.

Artikkelen ble publisert 30. des. 2019

Moomin Characters ble grunnlagt av Tove Jansson og broren Lars. I dag jobber selskapet aktivt for å gi verden mer av vårt elskede Mummtroll og vennene hans, på denne måten får Tove Janssons arv leve videre.

 En sentral del av mange av historiene hennes er havet, som betydde mye for Tove. Blant annet bodde hun på Skatudden med det vakre vannet som nabo. Det ble en inspirasjon for skjønnhet, ro og eventyr som gjenspeiles i hennes historier om Mummitrollet. Ved havet kunne hun føle seg fri og la kreativiteten slippe løs.

Sammen med Mummi kan vi redde Østersjøen

Nå som Mummitrollet fyller 75 år er det ikke helt overraskende at karakterene i Mummidalen ikke først og fremst tenker på festligheter, men heller på å pleie grunnlaget for historiene som er elsket internasjonalt. Fokuset er derfor på å redde Østersjøen gjennom #OURSEA, en kampanje i samarbeid med en internasjonalt anerkjent aktør innen marin beskyttelse - John Nurminen Foundation.

Østersjøen er et av verdens mest forurensede hav. Noe av det som forårsaket denne forurensningen er miljøgifter fra for eksempel båtmaling og kunstgjødsel, overgjødsling fra jordbruk som renner ut i havet, uholdbart fiske og klimaendringer som reduserer oksygeninnholdet i havene. Det bidrar til redusert vekst og forplantning både blant planter og dyr i havet.

Gjennom kampanjen #OURSEA ønsker Moomin Characters å bruke verdens kunnskap og kjærlighet til Mummidalen i et forsøk på å redde havet. Målet er å øke kunnskapen om tilstanden i Østersjøen, men også å skaffe penger som dedikeres til å beskytte havet og dets viktige kulturarv.

Hva kan du gjøre for å hjelpe Østersjøen?

I tillegg til å beskytte miljøet og begrense din egen negative klimapåvirkning, kan du bidra til #OURSEA på flere måter. Blant annet vil det finnes unike produkter for salg, inntektene fra disse vil støtte kampen for Østersjøen. Du kan også lese mer og gi en donasjon via kampanjens egen hjemmeside. Men kanskje viktigst - Spre ordet! Fortell venner, familie og bekjente om #OURSEA for å øke bevisstheten.

På RoyalDesign.no vil vi snart kunne presentere produkter som både er unike for #OURSEA og som hjelper denne kampanjen. For hvert produkt du kjøper er du med på å samle inn penger for å beskytte Østersjøen, slik at fremtidige generasjoner også vil kunne glede seg over dette fantastiske havet.

Bilde: Tove Jansson. © Moomin Characters ™

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-16

Varemerker

Vise alle (423)

Følg oss

© 2021 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt