Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Nyheter

Mummi x Røde Kors

Den nye kolleksjonen fra Mummi er her! Moomin by Arabia og Røde Kors samarbeider i et initiativ for å løfte medmenneskelighet og viktigheten av å være snille mot hverandre. For hvert solgte produkt blir 10 kroner donert til Røde Kors sitt nasjonale arbeid for medmenneskelighet.

Mooments of Kindness

Moomin by Arabia og Røde Kors samarbeider i et initiativ for å løfte medmenneskelighet og viktigheten av å være snille mot hverandre. Som en del av lanseringen oppfordres mennesker verden over til å utføre små gester av vennlighet og takknemlighet.

Begrenset utgave

Moomin by Arabia x Røde Kors-kolleksjonen har verdenspremiere 9. august i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Japan. Produktene selges i begrenset opplag og er tilgjengelig frem til årsskiftet eller så langt lageret rekker.

Forhåndsbestill produktene dine ved å legge igjen en ordre allerede i dag! Vi leverer så fort vi har dem på lager.

En vennligere verden

Kolleksjonen inneholder en kopp, en tallerken, en skål og et fat med Tove Janssons motiv. For hvert solgte produkt blir 10 kroner donert til Røde Kors sitt nasjonale arbeid for medmenneskelighet. Budskapet er at alle, både store og små, kan bidra til en verden med mer medmenneskelighet gjennom handlingene våre.

Join the movement

Små, vennlige gester kan utgjøre en stor forskjell. Det kan for eksempel være å bære tung kasse for noen, skrive hyggelige ord til noen som trenger det, sende et postkort eller kjøpe en blomst til noen du bryr deg om.

Mer inspirasjon

Lamino - en svensk designklassiker
Iittala - håndverket bak suksessen
Mummi - en tidsreise
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon