Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Nyheter

Sesongens nyheter fra ferm LIVING

Endelig åpner vi dørene til enda en etterlengtet vår og ønsker velkommen til ferm LIVINGs nyheter SS23. Her finner du masse nytt, alt fra møbler til dekorasjoner og tekstiler. Utemøbler 2023 fra ferm LIVING fanger vår lengsel etter vår ved å bruke varme farger, ansvarlige materialer og taktilt design som representerer sesongens håp. Kolleksjonen gjør det mulig å skape en personlig utendørs oase, der vi kan plante rustikke trær i store potter og la tankene sveve samtidig som vi nyter en klar blå himmel.

Utemøbel-nyheter

ferm LIVING sine nye utemøbler representerer lengselen etter vår og en mer avslappet livsstil. Med varme farger, bærekraftige materialer og design som føles behagelig å berøre, har de klart å fange følelsen. Kolleksjonen gjør det mulig å skape en personlig utendørs oase, der vi kan plante rustikke trær i store potter og la tankene flyte fritt, samtidig som vi nyter en klar blå himmel.

Desert Lounge Chair er en moderne stol med en grasiøs profil, som er laget av en rørformet stålramme med pulverlakkering. Stolen har en utskiftbar sittepute som er håndvevd av et resirkulert materiale som er produsert av gjenbruksplast som er omdannet til PET-garn. Stolen er egnet både for bruk innendørs og utendørs og inviterer til avslapping med loungedesignet sitt.

Nå får du også Hourglass i en vakker beige farge, kasjmir. Den passer perfekt til desert lounge-serien og er like vakker inne som ute.