Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*

Vi vokser og flytter inn i et nytt toppmoderne robotlager

Vi vokser og flytter inn i et nytt toppmoderne robotlager

I løpet av oktober måned flytter vi ut fra vårt gamle lager i Orrefors for å flytte inn i vårt nye toppmoderne robotlager. Takket være de nye lokalene med en automatisert robotløsning vil vi kunne fortsette å vokse samtidig som vi kan tilby raskere leveringer og minimere risikoen for feil - en bedre opplevelse for deg som kunde ganske enkelt!

Flyttmånaden oktober

I løpet av oktober går det store flyttelasset fra lageret i Orrefors til de nye lokalene i Nybro, noe som kan bety litt lengre leveringstid og delte forsendelser på visse bestillinger. Vi håper på deres tålmodighet i sammenheng med dette i en kort periode. Så snart alle rutinene er på plass vil vi kunne tilby både bedre og raskere leveringer.

Nye lokaler, men fortsatt i Glassriket

Selv om vi forlater vårt gamle lager i Orrefors gamle glassbruk vil virksomheten fremdeles være i Glassriket, nærmere bestemt i Nybro rett utenfor Kalmar. Da RoyalDesign ble grunnlagt i 1999 var det hovedsakelig kunstglass fra glassverket i Småland som ble solgt til kunder i USA. Med årene har både sortimentet og antall markeder blitt utvidet. Glassproduksjon er derfor en åpenbar del av vår historie, og vi er glade for at våre nye lokaler fremdeles er på stedet det hele begynte. 

AutoStore lagerløsning

AutoStore er en løsning som effektiviserer både lagerområdet og plukkingen av produkter. Ved å bygge i henhold til strukturen fra en rubiks kube i stede for å bygge utelukkende på høyden får vi mest mulig lager-tetthet, og formen kan tilpasses helt etter lokalets forutsetninger når det gjelder lengde og høyde.

For alle produktene i eskene i AutoStore-løsningen blir plukkingen av produkter gjort ved hjelp av roboter som beveger seg loddrett og horisontalt mellom de stablede boksene. Robotene samler hele tiden inn data om hvilke produkter som ofte blir bestilt, og hvilke produkter som plukkes sjeldnere. Dette muliggjør en dynamisk optimalisering av lagerplasseringen; jo mer populært et produkt er, jo lettere tilgjengelig blir det for robotene. Den nye AutoStore-løsningen sparer derfor både lagerplass og tid - noe som til slutt betyr at du får pakken raskere.

Trustpilot

Vi har score null av 5 basert på 0 tilbakemeldinger. Powered by:Trustpilot

Nyhetsbrev
Følg oss for inspirasjon, nyheter om produkter og mer.
Sjekkboks

Om RoyalDesign

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.

* Fri frakt over 799 kr (gjelder ikke møbler)

Vi er lokalisert i flere land

  • Hverdager  08-17

Varemerker

Vise alle (444)

Følg oss

© 2022 RoyalDesign.no
Handle og betal sikkert og trygt
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon