Kundeservice
Varemerker
Kampanje
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Varemerker
Kampanje
Utendørssesong
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
30 dagers åpent kjøp
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*

Vi vokser og flytter inn i et nytt toppmoderne robotlager

Vi vokser og flytter inn i et nytt toppmoderne robotlager

I løpet av oktober måned flytter vi ut fra vårt gamle lager i Orrefors for å flytte inn i vårt nye toppmoderne robotlager. Takket være de nye lokalene med en automatisert robotløsning vil vi kunne fortsette å vokse samtidig som vi kan tilby raskere leveringer og minimere risikoen for feil - en bedre opplevelse for deg som kunde ganske enkelt!

Flyttmånaden oktober

I løpet av oktober går det store flyttelasset fra lageret i Orrefors til de nye lokalene i Nybro, noe som kan bety litt lengre leveringstid og delte forsendelser på visse bestillinger. Vi håper på deres tålmodighet i sammenheng med dette i en kort periode. Så snart alle rutinene er på plass vil vi kunne tilby både bedre og raskere leveringer.

Nye lokaler, men fortsatt i Glassriket

Selv om vi forlater vårt gamle lager i Orrefors gamle glassbruk vil virksomheten fremdeles være i Glassriket, nærmere bestemt i Nybro rett utenfor Kalmar. Da RoyalDesign ble grunnlagt i 1999 var det hovedsakelig kunstglass fra glassverket i Småland som ble solgt til kunder i USA. Med årene har både sortimentet og antall markeder blitt utvidet. Glassproduksjon er derfor en åpenbar del av vår historie, og vi er glade for at våre nye lokaler fremdeles er på stedet det hele begynte. 

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Varemerker Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Utendørssesong Nyheter Outlet Inspirasjon