Kundeservice
Designkupp
Varemerker
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servise & borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemøbler
Varemerker
Nyheter
Designkupp
Alltid god pris
Inspirasjon
Outlet
Følg oss
30 dagers returrett
Trygg hjemlevering
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Dekk bordet med alle vårens farger - 3 stiler

Endelig er våren her! Når solens stråler endelig begynner å varme igjen, er det på tide å oppdatere hjemmet med lys, luft og friske farger. Og hva er vel bedre enn å starte med borddekkingen? La deg inspirere av 3 fargerike borddekkinger som frisker opp alle vårens måltider og byr på herlig lunsj og middager i sollysets tegn!

Kontrastrik borddekking i rødt og blått

Skap et dekket bord med karakter ved å kombinere og matche årets trendfarger koboltblå og knallrød. Jordbær møter blåbær - en perfekt match! Denne borddekkingen omfavner begrepet "more is more" der grafiske mønstre møter organiske former og ulike materialer får være på samme bord.

Farger - Våg å eksperimentere med sterke accentfarger som rødt og blått i borddekkingen din. Kombiner gjerne med lyse pastellfarger i samme fargeskala for en harmonisk base og legg til planter og blomstermønster for mer vårfølelse.

Tekstil - Fargekombinasjonen blått og rødt utgjør en fin kontrast mot den lyseblå duken Ostindia som har et subtilt blomstermønster som passer til vårtemaet. I kombinasjon med de lyseblå Outline-serviettene blir tekstilene en rolig base som får resten av borddekkingen til å skille seg ut.