Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Stylingtips

Dekk sommerbordet med Mateus

Med sommeren kommer grillmiddager og festligheter. Hva passer vel bedre enn å dekke bordet med et veldig fint servise? Her viser vi deg hvordan du får en nydelig borddekking med porselen fra Mateus.

Skap grunnlaget for borddekkingen

Mateus sortiment består av en rekke kolleksjoner, og det kan virke vanskelig å finne den rette kombinasjonen mellom de ulike seriene. Faktisk er det ingenting som er rett eller feil! Mateus farger og design er skreddersydd for å bli brukt alene eller kombinert i det uendelige, de vakre strukturene og de herlige fargene blander seg på en stilig måte når de plasseres ved siden av hverandre.

Begynn med å sette temaet for borddekkingen slik at de andre bitene kan falle på plass naturlig. Kanskje du bestemmer deg for å ha alle delene i samme farge, bryte av kuverttallerken mot middagstallerken, eller velge serveringsfat i en annen farge?

Vakker sommerlig borddekking i gule toner.
Like fint å kombinere mønstre og farger.

Bruk naturens ressurser

I tillegg til porselenet er detaljene viktige for å skape en livlig borddekking - planlegg ut fra årstidens farger og former. Det er vel ingenting som gir mer sommerfølelse enn blomster? Bruk naturens ressurser og skap en grønn oase med blomster og kvister med blader. Vær imidlertid oppmerksom på at høye blomsterarrangementer kan gjøre det vanskelig for gjestene å se de som sitter på den andre siden av bordet. Et tips er å dekorere med blomster direkte på bordet - lag kranser med fine kvister og plasser lysestaker og lyslykter mellom dem. En annen favoritt er å bruke flere små vaser med blomster i stedet for et stort arrangement i midten. Mateus kanner blir minst like fine om de brukes som vaser!

Plasser kvister eller blomster rundt tallerkene som en del av borddekkingen.
Mateus kanner kan like gjerne brukes som vaser.

Porselen for alle anledninger

Ovenfor har vi vist eksempler fra festlige arrangementer, men Mateus servise passer like bra til hverdagsmiddager som til grillfester. Bare se hvor fint det var hjemme hos Rebfre da hun hadde dekket bordet for både tacoaften og grillmiddag med serien Bubbles fra Mateus.

Tenk også på å ha med deg rett servise hvis du planlegger en piknik eller vil ta med drikke ned til stranden. Mateus kopper og krus er enkle å stable og gjør seg derfor utmerket å ta med seg ut i naturen.

Selv den enkleste taco-middagen blir en fest med Mateus.
Mateus porselen blir også en suksess på grillkvelden.
Stabelbare kopper og krus - perfekt for pikniken.

Sommerfavoritter fra Mateus

Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon