Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

De 3 største innredningstrendene i 2023

2023 er året trenden for innredning vil se annerledes ut enn tidligere år. Den nye innredningen er en moderne kombinasjon av bærekraftige materialer, futuristiske former og modige fargeskalaer. I 2023 kommer vi til å se personlige hjem, fylt av unik innredning! Rødt, rust og asurblått kombineres med naturmaterialer som kork, bambus og tre. La oss guide deg gjennom 3 av de sterkeste trendene i 2023.
1. Aksentfarger som skiller seg ut

Innredningstrendene for 2023 er lyse og rolige. Lyse farger er basen, med stimulerende aksentfarger for å gi innredningen et levende utseende som skaper spennende kontraster.

Vi våger å teste farger på tilbehør og mindre møbler. Den røde fargeskalaen fra klarrødt til rust vil være synlig i flere av årets nyheter. Blått kommer også igjen i flere kategorier.

Sjekk ut danske HAY, akkurat like freshe i fargeskalaen som det trender mot. Svenske Byon byr på innovativ og positiv innredning, et herlig innslag i alle rom i hjemmet. Hvem vil ikke ha et asurblått sofabord, klikk på dette fra Broste Copenhagen.

Free Hylle Beetroot- Montana
HAYs farger på kaleido gjør oss glade
Herlige nyheter fra Broste Copenhagen
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Assesoarer Utemiljø Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon