Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Slik kan du innrede med de store fargetrendene i 2022

Positive kulører i 2022! Vi går inn i et nytt innredningsår og er klar for å ønske 2022 sine fargetrender velkommen. Her finner du jordnære og varme bastoner og oppkvikkende pasteller. Vi har sett nærmere på trendene, hvilke farger du vil se mer av fremover og hvordan vi innreder med disse i hjemmene våre.
Oppkvikkende lilla

Årets farge i 2022 fra Pantone heter Very Peri og er en helt ny farge som Pantone har tatt frem. Vi synes det er en lilla drøm! Very Peri er en lavendelblå farge med fiolettrød undertone som beskrives som oppkvikkende, nyskapende og som oppmuntrer til kreativitet og fantasifulle uttrykk. Vi kommer ikke bare til å se kuløren på veggene hjemmet, men også i innredningsdetaljer og tekstiler i ulike lilla nyanser fra varemerker som bl.a. Hay, Montana, Mateus og Himla. Kombiner gjerne det lilla med gule og beige toner.

Kommende tekstilnyheter fra Himla
Alvar Aalto vase i fargen Ametyst
Matin bordlampe fra Hay i Lavender.

Lilla designfavoritter

Avslappende blå

Pastelltrenden fortsetter også hos Nordsjö, som i år løfter frem sin blå kulør Bright Skies™, en lett og luftig blå fargenyanse som vil gi hjemmet en følelse av avslapning, perfekt for soverommet. Blått i duse, lyse toner skaper en sval og behagelig følelse i rommet, samtidig som det tilfører litt farge uten at det dominerer og tar over. La den lyseblå fargen prege en lyskilde eller en mindre innredningsdetalj som passer godt med jordnære kulører. Vi ser også at blått dukker opp i kontrasterende alternativer innen elektrisk tapping for den som vil legge til mer energi til innredningen.

Bordlampen Flowerpot fra &tradition
Nyhet i koboltblå fra Paper Collective.
Oiva/Unikko krus fra Marimekko i den nye fargen Sky Blue.
En blå drøm fra Ferm Living
Puff fra Hay med et avtakbart trekk i bomull.

Blå designfavoritter

Frodig grønt

Det er spådd at grønt vil regjere både mote- og innredningsverden i 2022 og det er dermed en stor trendfarge. Du finner grønt i flere av fargeleverandørenes paletter, blant annet hos Jotun og Alcro i mintgrønne pasteller, noe vi også vil se dukke opp i innredningen. Vi håper å se mange herlige grønne nyanser flytte inn i hjemmene våre i 2022 - alt fra myk og frisk salviagrønt til klare grønne kontraster.

Innred med grønt

"Vil du legge til en aksentfarge i liten skala, bør du starte med få inn fargen på tre forskjellige steder i rommet for å skape balanse, for eksempel en lyskilde, tekstiler og en innredningsdetalj."
Varme nøytraler

Jordnære farger er ingen nyhet, men fortsetter å være et sikkert kort i hjemmet i 2022. I samarbeid med influenserne Ebba von Sydow og Emilia de Poret, som blant annet gjør motepoden ”Säker stil”, har Alcro funnet frem et matt fargekart med nedtonede myke farger i en blanding av beige, brunt og rosa som kan fungere som nye varme nøytraler i hjemmet.

Denne paletten gifter seg med naturmaterialer og noen få utvalgte formål med et enkelt formspråk som oppmuntrer til mer rolig tilnærming og jakten etter balanse. Naturen er en stor inspirasjon for denne tidløse fargetrenden og speiler bevisste forbrukere med ønske om å innrede mer holdbart og langsiktig.

Vakkert design i stengods fra Potteryjo
Meadow High Pile pyntepute fra Ferm Living
Terra krukke fra AYTM

Mer inspirasjon

Kjøp stilen - Bokhyllen
Slik skaper du hotellfølelse hjemme
Hvilken lyskilde bør jeg velge?
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon