Søk
Service
Kundeservice
Brands
Varemerker
Campaign
Kampanje
News
Nyheter
Møbler
Belysning
Innredning
Kjøkkenet
Servering & Borddekking
Tekstil & Tepper
Smykker & Assesoarer
Utemiljø
Varemerker
Kampanje
Alle tilbud
Varemerker
Nyheter
Outlet
Inspirasjon
Følg oss
Søk
Sjekkboks
30 dagers åpent kjøp
Sjekkboks
Trygg hjemlevering
Sjekkboks
Fri frakt over 799 kr*
Trender

Kjøp stilen - Bokhyllen

Den innebygde bokreolen blomstrer opp igjen og finnes overalt. Med stilfulle kombinasjoner i sobre fargeskalaer blir de som et kunstverk i nyrenoverte hjem. Nå får innredningsdetaljene lov til å ta den plassen de fortjener. Bøker blandes med innredning og belysning settes smakfullt inn i utvalgte seksjoner.
@lenalidman85
Maze
@villaostrajarn1
Det er bare å handle, plassere den og nyte.

Uansett om du har en plassbygd eller frittstående bokhylle, så har vi samlet våre favoritter til deg. Det finnes egentlig ingen regler, men det er lurt å tenke at man skal få en jevn fordeling på sakene. Dersom du plasserer noen store bøker lengst ned i høyre hjørne, kan det være fint å møte det med noe stort i det venstre hjørnet osv. Det gjør ikke noe om du ikke fyller alle seksjonene, det skaper bare ro. Vent på kvelden og kjenn etter når det gjelder belysning. Hvor trenger du lys eller på hva?

New Mags
New Mags
By Lassen
@avas.interior

Innredningsdetaljer

Belysning

Hyller

Se også

Kjøp stilen - Vår 2021!
Inrednningstrender 2021
Endelig vår!
Møbler Belysning Innredning Kjøkkenet Servering & Borddekking Tekstil & Tepper Smykker & Assesoarer Utemiljø undefined Kundeservice 21 96 61 05 Kampanje Alle tilbud Varemerker Nyheter Outlet Inspirasjon